Skip to content

Accountmanager Sprinklertechniek

Nederland, Noord-Brabant, BredaBS Zuid

Functieomschrijving


Ben jij die Accountmanager Sprinklertechniek die graag verantwoordelijk is voor de verkoop en realisatie van onze diensten aan onze (potentiële) opdrachtgevers? Ben jij thuis in de brandbeveiliging, en heb je een warm hart voor de sprinkler techniek? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Worksphere in Breda zoekt een gedreven account- / tendermanager die op commercieel niveau onze klanten en projecten verder uitbouwt en ontwikkelt. In deze functie heb je een hoge mate van afwisseling, ondernemerschap en zelfstandigheid. In de commerciële fase draag je zorg voor het aanbestedings- en onderhandelingstraject.


Dit ga je doen

Een account- / tendermanager bij Worksphere is eigenlijk een ondernemer. Zowel nieuwbouw- en /of renovatieprojecten als relatiemanagement is je op het lijf geschreven. Je zoekt naar grote landelijke opdrachtgevers waarmee je je op strategisch en tactisch niveau naar toekomstgerichte oplossingen richt, die waarde creëren voor zowel onze klanten als onszelf. Je adviseert over onze gehele dienstverlenging. Op basis van je eigen commercieel plan regisseer je zowel in salestrajecten, als ook tijdens realisatie.

Je bent een stevige gesprekspartner op directieniveau, maar je weet ook intern het klantenteam te motiveren. In deze zelfstandige rol denk je mee met de directie als het gaat om marktkansen en je ondersteunt jouw team als zij specifieke commerciële vraagstukken hebben. De rol die gespeeld moet worden, ligt op het snijvlak van commercie en techniek maar ligt duidelijk in de initiatieffase. Hierbij rapporteer je aan de manager sprinklerafdeling.


Dit bieden wij

Wie bij Worksphere komt werken is verzekerd van:

 • Een afwisselende functie die zelf verder vorm kunt geven
 • Een concurrerend salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Pensioenregeling gebaseerd op de CAO M&T
 • Passende auto, telefoon en laptop van de zaak
 • Er is een breed pakket aan extra voordelen zoals gebruik maken van de personeelsvoordeelwinkel en diverse collectiviteitskortingen op bijv. verzekeringen
 • We staan er om bekend dat we investeren in jouw ontwikkeling, we bespreken graag met jou wat jij bij wilt leren en hoe jij je wilt ontwikkelen in je vak
 • Toegang tot ruim 100 online trainingen van Goodhabitz
 • Natuurlijk hoort ontspanning erbij. Je krijgt bij ons 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen en eventuele leeftijdsgebonden adv-dagen!


Vereisten

Dit ben jij

 • Je bent commercieel gedreven en communicatief sterk (woord en schrift)
 • Je kunt je goed inleven in je klant en zijn behoeftes en werkt planmatig en gestructureerd
 • Je bent een natuurlijk leider met een verbindende stijl en beschikt over inlevingsvermogen en overtuigingskracht
 • Je hebt ruime ervaring, minimaal 5 jaar, in de wereld van installatietechniek c.q. brandbeveiligingstechniek.
 • Je beschikt over aantoonbaar HBO werk- en denkniveau met een technisch/commerciële achtergrond en een service gerichte instelling

Meer informatie


Meer weten over deze functie, klanten of collega's? Heb je vragen over de sollicitatieprocedure of de arbeidsvoorwaarden? Neem dan contact op met Irene Bosmans - Kuijpers, recruiter, telefoon 06 – 155 875 89.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteldof