Skip to content

Administratief medewerker

Nederland, Zuid-Holland, Capelle aan den IJsselBS Zuid-West

Functieomschrijving

SPIE Building Solutions zoekt een zelfstandig- en gestructureerd werkende administratieve duizendpoot met affiniteit met techniek. Je gaat de organisatie pro actief ondersteunen bij het administratief verwerken van de door onze technici uitgevoerde werkzaamheden. De Technisch Administratief Medewerker werkt nauw samen met de Storingscoördinator op een vaste klanten locatie in Rotterdam.

Dit ga je doen

Als Technisch Administratief Medewerk(st)er bij SPIE Building Solutions heb je een onmisbare rol in het administratief verwerken van technisch uitgevoerde werkorders zodat deze met de klant kunnen worden verrekend, passend binnen de contractafspraken die daarover zijn gemaakt. Je beantwoordt vragen van onze technici in het veld die vaak op locatie bij de klant zijn gestationeerd. Je hebt ervaring met administratieve systemen (projectadministratie, uren registratie) en Office365. Je werkt zelfstandig in een hecht team waarin samenwerken en collegialiteit belangrijke waarden zijn.

Dit bieden wij

Wie bij SPIE Buildings Solutions komt werken is verzekerd van:

Een uitdagende, afwisselende en zelfstandige functie in een innovatief bedrijf met een open en informele werksfeer.

Een werkomgeving waarin iedereen voor de klant het maximale uit zichzelf en het werk weet te halen.

Een concurrerend salaris en goede arbeidsvoorwaarden.

  • Een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling.
  • Er is een breed pakket aan extra voordelen zoals gebruik maken van de personeelsvoordeelwinkel, diverse collectiviteitskortingen op bijv. verzekeringen, tankkorting, diverse sportieve en gezonde initiatieven en soms ook Fisc Free mogelijkheden.
  • Uiteraard voorzien we je van een laptop en krijg je een Samsung smartphone met de mogelijkheid tot een upgrade naar een IPhone.
  • We staan er om bekend dat we investeren in jouw ontwikkeling. Zo heb je toegang tot vele online cursussen en bespreken we graag met jou wat jij bij wilt leren en hoe jij je wilt ontwikkelen in je vak.
  • Vanuit deze functie zijn al veel mensen doorgegroeid. Binnen Spie ben jij voorlopig nog niet uitgeleerd.

Vereisten

Dit vragen wij van jou

Je bent klantgericht, pro actief en je neemt zelfstandig initiatief. Daarbij werk je gestructureerd en nauwkeurig, organiseer je je eigen werk en ben je communicatief vaardig. Je kunt zowel in teamverband als zelfstandig werken.

Je hebt een relevante administratieve opleiding afgerond op minimaal MBO 3 niveau en je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.

Je draagt zorg voor een optimale administratieve ondersteuning binnen het uitvoeringsproces Beheer & Onderhoud met nadruk op het uitprijzen van werkbonnen en je vindt het prettig om zaken goed te organiseren en te structureren.

  • Je bent gericht op een adequate en tijdige administratieve afhandeling van storingsmeldingen, bent resultaatgericht en je kunt goed prioriteiten stellen.
  • Je hebt affiniteit met de installatietechniek, aantoonbare ervaring in de branche is een pre.

Meer informatie

Heb je nog vragen? Geen probleem. Voor vragen over deze functie en/of het team waarin je komt te werken kun je contact opnemen met Louise IJland, Recruiter 06-20435169 of Claire Plat. Teamleider 06-13680498 of stuur een mail naar louise.ijland@spie-ws.com of claire.plat@spie-ws.com.

Deze vacature heeft geen sluitingsdatum. Hij sluit zodra hij vervuld is. Neem bij twijfel daarom altijd contact met ons op, dan helpen we je graag verder.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of