Skip to content

Beheertechnicus BMI

Nederland, Noord-Brabant, EindhovenBS Zuid

Functieomschrijving

SPIE Building Solutions zoekt een proactieve Beheertechnicus/Beheerder BMI die planmatig en gestructureerd kan werken en beschikt over een flinke dosis technische knowhow op gebied van brand-, blus- en ontruimingsinstallaties.

Niet ‘gewoon' een bedrijf

SPIE Building Solutions is onderdeel van SPIE e-fficient Buildings. Hier combineren wij onze multi-technische diensten om vandaag de energiebesparende oplossingen voor de gebouwen van de toekomst te creëren. SPIE Buildings Solutions in Son is een vakkundige club waar er altijd oprechte aandacht is voor iedereen. Zo heerst er een informele sfeer en is het management toegankelijk voor jouw vragen en opmerkingen. Het is een hecht team, hard werkend, professioneel en met korte communicatielijnen. Regelmatig komt SPIE Building Solutions bij elkaar om kennis te delen en je wordt jaarlijks uitgenodigd voor de BBQ, de Roadshow, borrels en het Sinterklaasfeest.

Niet ‘gewoon' een baan

Als je liever elke dag dezelfde routinematige werkzaamheden verricht, dan is deze baan waarschijnlijk niet voor jou weggelegd. Deze baan bij SPIE Building Solutions is er namelijk een voor een vakkundige Beheertechnicus/ Beheerder BMI die het gehele onderhoudsproces goed onder controle heeft. Je bent het aanspreekpunt voor één grote klant met diverse locatie’s in de regio Zuid. Je zorgt voor het beheer van de brandbeveiligingsinstallaties en zorgt dat deze in topconditie zijn. Je ziet toe op een juiste uitvoering van onderhoud, een adequate afhandeling van storingen en stuurt daarvoor op tijd de juiste organisatie aan. Een belangrijk aspect is het begeleiden van (bouwkundige en technische) wijzigingen en de jaarlijkse certificering. Je onderhoudt persoonlijk en telefonisch contact met opdrachtgevers, kent hun situatie als geen ander en legt gemaakte afspraken duidelijk vast. Ook zorg je dat deze afspraken worden nagekomen en dat de kritische prestatie-indicatoren (kpi's) worden behaald. Je stelt kwaliteit voorop en zorgt dat de klant 100% tevreden is, maar begrijpt ook dat er een marge moet worden gemaakt. Met veel technische kennis leid je het beheersproces in goede banen en doe je verbetervoorstellen.

Specifieke taken in deze functie

 • Aanspreekpunt bij verbouwingen, sturende op scope met oog op certificering installaties.
 • Toetsen aanwezigheid en juistheid tekeningen.
 • Toetst bij oplevering projecten of is voldaan aan alle wettelijke kaders, en of de afspraken zijn nagekomen.
 • Toetst of alle ass-build documenten juist zijn en zijn opgeleverd.
 • Vertaald contract afspraken naar een praktische uitvoering.
 • Aanspreekpunt tussen klant / B&O en R2B.

Niet ‘gewoon' een set arbeidsvoorwaarden

We vragen veel van jou als Beheertechnicus Beheertechnicus/ Beheerder BMI en dus bieden we veel. Om precies te zijn bieden we voor deze functie op basis van 40 uur per week:

 • Een marktconform salaris, passend op je ervaringsniveau;
 • Een auto van de zaak welke ook privé en in het buitenland gebruikt kan worden;
 • Een PMT-pensioenregeling waarvan SPIE meer dan twee derde betaalt. Voor later;
 • 25 vakantiedagen + 13 adv-dagen. Dat tikt lekker aan;
 • Een winstdelingsregeling;
 • Alle kansen voor verdere ontwikkeling en opleiding. Je hoeft ze alleen maar te grijpen.

Vereisten

Niet ‘gewoon' een medewerker

Dagelijks moeten wij het verschil maken om bij onze opdrachtgevers op onze top te presteren. Dat vragen wij ook van al onze collega’s. Als Beheertechnicus/ Beheerder BMI zorg jij ervoor dat de processen onder controle zijn en dat afspraken worden nagekomen. Daarbovenop:

 • Ben je echt een teamspeler – samen moeten we het doen;
 • Heb je een enthousiaste instelling en doe je graag een stap extra voor de klant;
 • Beschik je over MBO+/HBO werkniveau;
 • Heb je bij voorkeur al enige werkervaring in de dienstverlenende of technische sector;
 • Kun je nauwkeurig werken en ben je een kei in plannen en organiseren.

Gewoon solliciteren

Ben jij de persoon die geen genoegen neemt met een gewone baan bij een gewone werkgever? Solliciteer gewoon direct op deze vacature voor Beheertechnicus/ Beheerder BMI bij SPIE Building Solutions in Son.

Heb je vragen? Schakel met Irene Bosmans (Corporate Recruiter regio Zuid via telefoon of whatsapp 06 – 155 875 89 of mail irene.bosmans@spie-ws.com

of