Skip to content

Calculator Elektrotechniek

Nederland, Utrecht, UtrechtBS Projecten

Functieomschrijving

Worksphere zoekt een ambitieuze calculator Elektrotechniek die ons projectteam komt versterken.  

Dit ga je doen

Als calculator bij Worksphere ga je geen uitdaging uit de weg. Je hebt hart voor techniek en je wordt daarin graag uitgedaagd. Je basis ligt in de elektrotechniek. Je werkt met een voltallig projectteam aan onze grote, complexe projecten (tussen de 5-100 miljoen). Je denkt mee in het ontwerp van elektrotechnische installaties conform de regelgeving en voorschriften. Daarin zorg jij voor de kostprijsberekening van de wensen van onze klant voor de elektrotechnische discipline. Je werkt nauw samen met o.a. de kostendeskundige en de calculators van de andere disciplines (bouw en werktuigbouwkunde), aan de integrale prijsvorming in de tendertrajecten. Je bent in staat om zelfstandig prijzen te bepalen op basis van je ervaring. Je gebruikt je analytische kwaliteiten om tot een realistische calculatie te komen, de mogelijke risico’s in kaart te brengen en je advies kundig te onderbouwen. Steeds vaker werk je met digitale informatie, zoals het 3D-model (BIM) die je tijdens de prijsvorming beoordeelt/toetst. Kortom, jij bent degene die voor Worksphere het verschil maakt!

Dit bieden wij

  • Een afwisselende en uitdagende functie met veel eigen verantwoordelijkheid
  • Je werkt voor grote complexe projecten (utiliteit), in een uitdagende omgeving (nieuwbouw of renovatie/transformatie; zoals bijvoorbeeld op Schiphol, of op de grootste bouwplaats van Nederland (laboratorium)
  • Een concurrerend salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Dat je onderdeel gaat uitmaken van een gezellig team van professionals (calculators, tendermanagers, kostendeskundige, planvoorbereider)
  • Je werkt in een innovatieve en vooruitstrevende omgeving (met BIM, Pulse, data gedreven)
  • Volop mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling; het volgen van opleidingen en mogelijkheden tot zowel verbreding als verdieping in je vakgebied

Vereisten

Dit vragen wij van jou

  • Je bent technisch en analytisch sterk,  maar weet dat klantgerichtheid en collegialiteit minstens net zo belangrijk is
  • Je werkt netjes, planmatig en gestructureerd
  • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding elektrotechniek en minstens een paar jaar relevante werkervaring als calculator
  • Ervaring met de realisatie van grote utilitaire projecten in een pré

Meer informatie

Meer weten over deze functie, de sollicitatieprocedure of de arbeidsvoorwaarden? Neem dan contact op met Lotte Versteeg, HR Manager, telefoonnummer 06-53833880.

of