Skip to content

Contractbeheerder KLM

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamBS Noord-West / Midden

Functieomschrijving

SPIE zoekt voor account KLM op Schiphol een proactieve Contractbeheerder die planmatig en gestructureerd kan werken en beschikt over een flinke dosis organisatietalent. Je komt te werken in het consortium 4AMS en zorgt er dagelijks voor dat het vastgoed van KLM in optimale staat verkeerd.

Dit ga je doen

Als contractbeheerder ben jij het aanspreekpunt voor de diverse divisies van KLM. Jij zorgt ervoor dat de gebouw gebonden installaties in topconditie zijn. Als contractbeheerder borg jij de onderhoudsafspraken op werktuigbouwkundig, elektrotechnisch en op bouwkundige aard. Jij maakt de afspraken met de klant, legt deze vast maar zorgt er ook voor dat de afspraken worden nagekomen.

In de functie van contractbeheerder heb jij een sturende functie en vorm je een belangrijke spil in het web in onze dienstverlening aan KLM. Jij stuurt het operationele toegewezen team (16 FTE) aan en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en de klanttevredenheid. Daarbij denk jij ook commercieel en weet je de behoeften van onze klant om te zetten in een mooie propositie. Kortom, als contractbeheerder ben jij verantwoordelijk voor het naleven van de contractuele afspraken, de contacten met de klant en voor een efficiënte en effectieve uitvoering van de werkopdrachten. Jij zet jouw kennis en kunde in om operational excellence te bereiken in onze groeiende organisatie.

Dit mag je van ons verwachten

 • Een inspirerende en afwisselende werkomgeving waar je jouw talent kan inzetten en, afhankelijk van je ambities en resultaten, verder kan ontwikkelen binnen onze groeiende organisatie.
 • Gemotiveerde en deskundige collega’s die graag optreden als sparringpartner
 • Gerichte en persoonlijke aandacht voor je ontwikkeling. Wij staan er om bekend dat wij veel investeren in de ontwikkeling van onze medewerkers. Jij hebt dus de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse trainingen en cursussen
 • Een goed salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden inclusief uitstekende pensioenregeling
 • Natuurlijk hoort ontspanning erbij. Je krijgt bij ons 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen
 • Uiteraard voorzien we je van een laptop en een Samsung Smartsphone met mogelijkheid tot upgrade naar een IPhone
 • Een breed pakket aan extra voordelen zoals onze diverse collectiviteitskortingen op bijv. verzekeringen, tankkorting, jaarlijkse belastingvriendelijke aankopen, diverse sportieve en gezonde initiatieven
 • Allerlei activiteiten, zowel met het eigen team als voor de vestiging of de hele regio
 • Een gezonde balans tussen werk en privé
 • Flexibele werktijden met mogelijkheid tot thuiswerken

Vereisten

Dit vragen we van jou

 • Je kunt goed organiseren, werkt planmatig en gestructureerd, verdiept je graag in de klant en bent in staat met hen mee te denken. Dit alles in de dynamische en complexe omgeving van de luchtvaartsector
 • Je communiceert makkelijk en helder op meerdere niveaus
 • Je acteert op HBO werk- en denkniveau
 • Je hebt kennis van gebouwtechniek
 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie
 • Je bent beschikbaar voor 32 tot 40 uur per week

Werken voor 4AMS én SPIE

Voor onze klant KLM is 4AMS opgericht. 4AMS is een organisatie waarin SPIE, CroonWolter&Dros en ENGIE samenwerken aan het beheer van de ‘hard services’ voor het vastgoed van KLM en de duurzame ontwikkeling hiervan. Hierbij voert 4AMS onder andere bouwkundig onderhoud en onderhoud aan technische installaties uit en komen ter plaatse in geval van verstoringen. Daarnaast geven we adviezen op het gebied van verduurzaming en optimalisatie. De werkzaamheden vinden voornamelijk op en om Schiphol plaats.

Samen met onze klant zorgen we voor een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame technische installaties met als doel om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken. Met data, met ons hoofd, of met onze handen, maar sowieso met ons hart.

Meer weten en solliciteren

Meer weten over deze functie? 
Voor vragen kun je contact opnemen met Marcel Vlieger (Corporate Recruiter), telnr: 06-48928765

of