Skip to content

Coördinator service en onderhoud

Nederland, Utrecht, UtrechtBS Noord-West / Midden

Functieomschrijving

Ben jij een coördinator die graag zelfstandig het onderhoud en de storingen coördineert? Van werktuigbouwkundige- tot elektrotechnische werkzaamheden bij onze klanten? Ben jij op zoek naar een uitdaging waarbij jij de schakel bent tussen onze klanten en de vaklieden? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Dit ga je doen

Als coördinator service en onderhoud ben jij de schakel tussen onze klanten en de vaklieden. Jij plant onderhoudswerkzaamheden en neemt storingsmeldingen aan. Vervolgens zorg jij als coördinator er voor dat het werk wordt uitgevoerd door jouw vaklieden en/of onderaannemers. Jij bewaakt de voortang en zorgt voor een heldere terugkoppeling naar de klant. In jouw functie ben jij constant bezig met multitasking. Geen dag is dus hetzelfde.

Je werk voornamelijk voor enkele grote klanten in de regio Utrecht. Je zorgt dat alles daar volgens planning loopt. Jij houd je verder bezig met het uitwerken van offertes, het bestellen van materialen en het opstellen van rapportages. Kortom, het is een veelzijdige functie waarbij jij organisatorisch en op administratief vlak volop bezig bent.

Dit bieden wij

  • Een uitdagende functie waarbij jij veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt.
  • Gemotiveerde collega’s die graag optreden als sparringpartner.
  • De kans om je te ontwikkelen. Wij staan er om bekend dat wij veel investeren in de ontwikkeling van onze medewerkers. Jij hebt dus de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse trainingen en cursussen.
  • Een goed salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Een breed pakket aan extra voordelen zoals onze diverse collectiviteitskortingen op bijv. verzekeringen, tankkorting, jaarlijkse belastingvriendelijke aankopen, diverse sportieve en gezonde initiatieven.
  • Allerlei activiteiten, zowel met het eigen team als voor de vestiging of de hele regio;
  • Een gezonde balans tussen werk en privé.

Vereisten

Dit vragen wij van jou

Als coördinator service & onderhoud ben jij de schakel tussen klanten, vaklieden en onderaannemers. Helder en klantvriendelijk communiceren is dus essentieel!. Jij legt als coördinator service en onderhoud makkelijk contact met mensen en bent in staat om snel te schakelen tussen verschillende onderwerpen. Wij verwachten van onze coördinator een proactieve houding. Jij weet jouw vaklieden als geen ander te motiveren. Daarbij herken je je in de volgende punten:

  • Jij werkt planmatig en gestructureerd en verdiept je graag in bedrijfsprocessen;
  • Jij hebt een afgeronde hbo opleiding, bij voorkeur in een technische of facilitaire richting.
  • De functie is bij uitstek geschikt voor een ambitieuze hbo-er met 0 tot 3 jaar werkervaring

Meer informatie 

Heb je nog vragen? Geen probleem. Voor vragen kun je contact opnemen met Mathijs Rotink, op 06 12 41 12 32.


of