Skip to content

Corporate Recruiter

Nederland, Groningen, GroningenBS Noord-Oost

Functieomschrijving

Ben jij onze Recruiter ? In regio Noord-Oost zoeken we een nieuwe collega die ons bedrijf weet te promoten en kandidaten enthousiast kan maken voor onze openstaande en toekomstige vacatures.

Dit ga je doen

Als Recruiter binnen SPIE Building Solutions ben jij het visitekaartje voor de regio Noord-Oost en spreek jij de taal van onze vaktalenten! Met jouw gedrevenheid, energie en creativiteit weet jij te zorgen voor een continue instroom van nieuwe ondernemende collega’s, vakmensen die zelf initiatief nemen en liefst zelf invulling geven aan hun werkzaamheden. Nieuwe collega’s die veiligheid, gezondheid, duurzaamheid, circulariteit en digitalisering nastreven. Jij vindt en bindt het talent dat past bij ons bedrijf, zodat wij weer kunnen groeien en invulling kunnen geven aan onze missie.

Je gaat direct samenwerken met de twee HR collega’s en de leidinggevenden in de regio Noord-Oost en bent actief op onze locaties in Groningen, Leeuwarden en Deventer. Je hebt ook contact met de Recruiters van andere regio’s en de collega’s van HR Services.

In je rol al recruiter verwachten we dat je de markt actief benaderd met een persoonlijke en/of creatieve aanpak. Het is een dynamische functie die niet ophoudt bij enkel recruitment. Zeker op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie zien we ruimte voor een ‘couleur locale’ en staan we open voor jouw ‘persoonlijke touch’ met vernieuwende en creatieve ideeën om ons bedrijf en onze vacatures zo goed mogelijk te positioneren. We verwachten ook van je dat je onze organisatie mobiliseert in het werven van nieuwe collega’s

Er is veel bereikt de afgelopen jaren op het gebied van Employer Branding, maar er zijn nog eindeloos veel mogelijkheden om onze naamsbekendheid te vergroten, zoals campus recruitment en het opbouwen van duurzame talentpools. Want wat nu niet past, kan later een match zijn.

Met welk verhaal mag jij onze nieuwe collega’s verleiden?

Zomaar een aantal van onze bewaarde geheimen die jij mag uitsluiten voor kandidaten: “We zijn een groot bedrijf met een persoonlijke sfeer en mooie opdrachten. We investeren in ontwikkeling en voor persoonlijke groei is er volop ruimte! De lijnen zijn kort, de systemen op orde. Goede initiatieven grijpen we met beide handen aan. Daar scheppen we alleen niet over op, dat moet je gewoon ervaren. We doen niet standaard wat van ons gevraagd wordt, maar gaan altijd voor de beste oplossing voor de eindgebruiker. Eigenwijs, clever én in samenspel met onze klanten. We doen het #voorelkaar.”

Dit mag je van ons verwachten

 • Een aanstelling voor bepaalde tijd, met de intentie om langer met elkaar samen te werken.
  Een ZZP-er die deze functie wil invullen op projectbasis wordt ook uitgenodigd te reageren.
 • Een goed salaris en pensioenregeling gebaseerd op de CAO M&T
 • Je krijgt bij ons 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen
 • Een nette reiskostenregeling
 • De sfeer van een kleine organisatie met de voordelen van een grote organisatie
 • Uiteraard voorzien we je van een laptop en krijg je een Samsung smartphone met de mogelijkheid tot een upgrade naar een IPhone
 • We staan er om bekend dat we investeren in jouw ontwikkeling. Zo heb je toegang tot vele online cursussen en bespreken we graag met jou wat jij bij wilt leren en hoe jij je wilt ontwikkelen in je vak

Vereisten

Dit vragen we van jou

 • Een afgeronde HBO opleiding en enige affiniteit met techniek
 • Aantal jaren werkervaring in een recruitmentfunctie gericht op technische functies
 • Bij voorkeur ervaring en/of netwerk in de Bouw en Techniek
 • Zelfstandig, enthousiast, creatief en resultaatgericht
 • Je woont liefst centraal in de regio Noord Oost, de standplaats is in overleg.
  Wel beschik je over een rijbewijs en eigen vervoer.

Meer weten en solliciteren

Word jij onze nieuwe recruiter? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie. Heb jij vragen over deze functie, de sollicitatieprocedure of de voorwaarden? Neem dan contact op met Paula Wiardi HR manager 06-1055 6124 of Marcel Coenen HR Manager 06-5109 2512.

Deze vacature heeft geen sluitingsdatum, hij gaat offline zodra hij vervuld is.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

of