Skip to content

Credit Controller

Nederland, Noord-Brabant, EindhovenBS Staf

Functieomschrijving

Niet 'gewoon een baan'

SPIE Building Solutions is op zoek naar een Credit Controller, die de sport ziet in het tijdig betaald krijgen van de facturen en het voorkomen van debiteurenrisico’s. Deze baan is voor een Credit Controller die het leuk vindt om zowel schriftelijk als mondeling actief in contact te staan met klanten en collega’s, om zo bij te dragen aan het genereren van cash. Een afwisselende job met verantwoordelijkheid voor een eigen deel van de debiteurenportefeuille, in een leuk team Credit Control binnen een dynamisch bedrijf!

Naast passende betaling bewaak je de kredietwaardigheid van onze klanten en stuur je op afhandeling van eventuele disputen op openstaande facturen (signaleren, uitzetten in de organisatie en bewaken van de voortgang). Je verzorgt samen met je collega’s tevens diverse (management)rapportages. Je bent communicatief vaardig en schakelt soepel en overtuigend met collega’s op alle levels. Je bent een gedreven kandidaat, je gaat resultaatgericht te werk en weet de juiste prioriteiten te stellen.

Niet 'gewoon een bedrijf'

SPIE Building Solutions is een dochteronderneming van de SPIE Groep, dé onafhankelijke Europese leider in multi technische dienstverlening op de gebieden van energie en communicatie. SPIE begeleidt haar klanten in het ontwerp, de uitvoering, de exploitatie en het onderhoud van netwerksystemen en energie-, infrastructurele-, industriële- en gebouwinstallaties. SPIE is de grootste technische dienstverlener in Nederland en daar zijn we trots op.
Met ruim 6500 loyale vakmannen- en vrouwen vormt het team SPIE een hechte club waar er altijd oprechte aandacht is voor iedereen.

Niet 'gewoon een set arbeidsvoorwaarden'

We vragen veel van jou als Credit Controller en dus bieden we goede arbeidsvoorwaarden. Om precies te zijn bieden we voor deze functie op basis van 40 uur per week:

 • Een uitdagende functie binnen een groot solide bedrijf voor 40 uur. 
 • Een marktconform salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring.
 • Een reiskostenvergoeding.
 • Een PMT-pensioenregeling waarvan SPIE meer dan twee derde betaalt.
 • 25 vakantiedagen + 13 adv-dagen.
 • Een winstdelingsregeling.
 • Alle kansen voor verdere ontwikkeling en opleiding, zowel intern als extern.

Vereisten

Niet 'gewoon een medewerker'

Dagelijks moeten wij het verschil maken om bij onze klanten op onze top te presteren. Dat vragen wij van al onze medewerkers. Dus ook van jou als Credit Controller. Om het verschil te kunnen maken in jouw werk weet jij overtuigend te communiceren en daarmee enthousiast je doelen te bereiken. Daarbij:

 • Heb je een afgeronde financiële opleiding op MBO+ / HBO niveau.
 • Heb je al een aantal jaren ervaring met credit Control . Ervaring met Onguard is een pré.
 • Ben je klantgericht, accuraat en proactief.
 • Heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal. Additioneel Engels is een pré.
 • Je kunt zowel teamverband als zelfstandig werken.
 • Vind je het gewoon gaaf om de mouwen op te stropen en samen met je collega’s successen te behalen!

Gewoon solliciteren

Ben jij de persoon die hier enthousiast van wordt? Solliciteer dan gewoon op deze vacature voor Credit Controller bij SPIE op Ekkersrijt in Son bij Eindhoven, dichtbij uitvalswegen en op een gezellig kantoor.

Heb je vragen? Schakel met Robert Hanssen, Groepsleider Staf Credit Control via robert.hanssen@spie-ws.com of Fleur Krol, HR Medewerker via 06 21355114, 

Wij gaan deze vacature uit eigen werving invullen, acquisitie is derhalve niet gewenst!

of