Skip to content

Engineer werktuigbouwkunde

Nederland, Utrecht, UtrechtBS Projecten

Functieomschrijving

Worksphere Projecten zoekt een sterke technische engineer op het gebied van Installatietechniek die de behoefte van de klant kan omzetten naar een uitvoerbaar ontwerp en graag werkt aan innovatieve ontwerpen.

Dit ga je doen

Vanaf het allereerste moment denk je mee over installatie-oplossingen voor onze opdrachtgevers vanuit een integrale benadering (samen met collega’s met een bouwkundige, elektrotechnische- en/of werktuigbouwkundige achtergrond). Je ontwerpt nieuwe installaties of maak je voorstellen om bestaande installaties te verbeteren. Je werkt voorontwerp uit tot en met uitvoeringsontwerp op onze projecten met een omvang van 5 tot 100 miljoen euro. Soms werk je vanuit een bestek (UAV), maar meestal op basis van een ontwerp-uitvraag vanuit eigen ontwikkeling of geïntegreerde contracten (PPS, UAV-gc DB(F)MO). Je bent goed in staat jouw oplossing te presenteren op de inhoudelijke kant.

Hierbij houd je de lijnen met andere leden van het projectteam kort. Als engineer werktuigbouwkunde heb je de verantwoordelijkheid om samen te werken en het initiatief te nemen om andere disciplines in te schakelen. Alles om zodanig de behoefte van de klant op een duurzame wijze te realiseren.

Dit bieden wij

Bij Worksphere Projecten staan de medewerkers centraal. Wij vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt bij ons. Als engineer kan je van ons het volgende verwachten:

  • Een uitdagende functie waarbij jij veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt
  • Gemotiveerde collega’s die graag optreden als sparringpartner
  • De kans om je te ontwikkelen
  • Je werkt in een innovatieve en vooruitstrevende omgeving (met BIM, Pulse, data gedreven)
  • Werken bij grote klanten in zeer uiteenlopende branches, zoals de zorg, het onderwijs, bankwezen en de industrie
  • Een gezonde balans tussen werk en privé
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Vereisten

Dit vragen wij van jou

Wij verwachten van onze engineer werktuigbouwkunde een afgeronde technische HBO- of MBO opleiding. Bij voorkeur heb je cursussen en opleidingen in de werktuigbouwkunde afgerond en heb je meerdere jaren werkervaring als engineer of een vergelijkbare rol. Tot slot ben je communicatief vaardig en weet jij collega’s en klanten te adviseren over de beste duurzame oplossingen.

Meer informatie

Meer weten over deze functie, de sollicitatieprocedure of de arbeidsvoorwaarden? Neem dan contact op met Lotte Versteeg, HR Manager, telefoonnummer 06-53833880.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

of