Skip to content

Hoofd Uitvoerder Bouw / Bouwplaatsmanager

Nederland, Utrecht, UtrechtBS Projecten

Functieomschrijving

Worksphere zoekt een bouwkundig hoofd uitvoerder die de touwtjes stevig in handen heeft op grote, complexe bouwprojecten.

Dit ga je doen

Als een echte bouwplaatsmanager heb je de dagelijkse leiding op grote, complexe bouwprojecten. Jij zorgt ervoor dat het werk gerealiseerd wordt binnen gestelde eisen aan tijd, kosten en kwaliteit. Op een constructieve en motiverende wijze stuur je uitvoerders en bouwplaatsmedewerkers aan. Je hebt grip op de alle zaken van dat moment, maar denkt altijd tenminste één stap vooruit. Je plant, organiseert en zorgt voor afstemming met alle betrokken partijen. Je vindt een ordelijke werkomgeving belangrijk en ziet toe op veiligheid, gezondheid en milieu. Een vooruitziende blik, heldere communicatie en natuurlijk leiderschap is essentieel in deze dynamische functie, daarnaast is het van doorslaggevend belang dat je steeds de juiste balans weet te vinden tussen proces, kwaliteit, tijd en producten.

Dit bieden wij

  • Een afwisselende en uitdagende functie met veel eigen verantwoordelijkheid
  • De kans om te werken op aansprekende projecten met allure
  • Werken in een dynamische omgeving met mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling een concurrerend salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden

Vereisten

Dit vragen wij van jou

  • Je bent een vakman (professional) pur sang, en neemt van nature de leiding waarbij je stuurt op resultaat zonder het menselijk aspect uit het oog te verliezen
  • Je kunt goed organiseren, werkt planmatig en gestructureerd
  • Klanttevredenheid en een goede klantrelatie staan bij jou hoog in het vaandel
  • Je hebt parate kennis van processen en technieken en ziet toe op een juiste naleving hiervan
  • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding en minstens 5 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke branche

Meer weten en solliciteren

Meer weten over deze functie, de sollicitatieprocedure of de arbeidsvoorwaarden? Neem dan contact op met Lotte Versteeg, HR Manager, telefoonnummer 06-53833880.

of