Skip to content

Hoofduitvoerder W / Bouwplaatsmanager Techniek

Nederland, Utrecht, UtrechtBS Projecten

Functieomschrijving

SPIE zoekt een Hoofduitvoerder Werktuigbouwkunde die de touwtjes stevig in handen heeft op grote, complexe bouwprojecten zoals de renovatie (verduurzaming) van Nederlandse Bank of de rennovatie (en uitbreiding van het Data-centrum) van nikhef. SPIE begeeft zich graag daar waar techniek in gebouwen het verschil maakt.

Dit ga je doen

Als een echte hoofduitvoerder heb je voor de W-discipline de dagelijkse leiding op grote, complexe integrale projecten Jij zorgt ervoor dat het werk gerealiseerd wordt binnen gestelde eisen aan tijd, kosten en kwaliteit. Je doet dit samen met je collega’s van de andere disciplines zoals bouw en elektrotechniek. Op een constructieve en motiverende wijze stuur je (deel)uitvoerders, monteurs, onderaannemers en leveranciers aan. Je hebt grip op de alle zaken van dat moment, maar denkt altijd tenminste één stap vooruit. Je plant, organiseert en zorgt voor afstemming met alle betrokken partijen. Je vindt een ordelijke werkomgeving belangrijk en ziet toe op veiligheid, gezondheid en milieu. Een vooruitziende blik, heldere communicatie en natuurlijk leiderschap is essentieel in deze dynamische functie. Daarnaast is het van doorslaggevend belang dat je steeds de juiste balans weet te vinden tussen proces, informatie (data), kwaliteit, tijd en producten.

Over Worksphere Bouwprojecten

Of het nu gaat om nieuwbouw of bestaande bouw: Worksphere kiest altijd voor een integrale aanpak. Worksphere is specialist op het gebied van innovatieve en toekomstbestendige nieuwbouw, waarin de eindgebruiker centraal staat. Worksphere heeft focus op UAV-gc contracten, waarin we de verantwoordelijk graag willen nemen vanaf Design, Build tot en met Maintain en Operate. Door in verouderde gebouwen nieuw leven te blazen, daalt het energieverbruik en krijgt de marktwaarde een impuls. We zijn zowel actief in de utiliteitsbouw (scholen, ziekenhuizen, hotels, kantoren, winkelcentra) als de woningbouw. Worksphere wil kwalitatief hoogwaardige huisvesting realiseren, waarin mensen optimaal functioneren en zich goed voelen.

Dit bieden wij

 • Een afwisselende en uitdagende functie met veel eigen verantwoordelijkheid
 • De kans om te werken op aansprekende projecten met allure
 • Een concurrerend salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Onderdeel van een integraal topteam vol professionals
 • Je werkt in een innovatieve en vooruitstrevende omgeving (BIM, Pulse, Systems Engineering, sensorregistratiesystemen, IOT)
 • Volop mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling; het volgen van opleidingen en mogelijkheden tot zowel verbreding als verdieping in je vakgebied

Vereisten

Dit vragen wij van jou

 • Je bent een vakman (professional) pur sang, en neemt van nature de leiding waarbij je stuurt op resultaat zonder het menselijk aspect uit het oog te verliezen
 • Je bent werktuigbouwkundig sterk onderlegd. Je hebt gedegen vakkennis en kunt dit uitleggen, overbrengen aan- en delen met anderen
 • Je kunt goed organiseren, werkt planmatig en gestructureerd
 • Klanttevredenheid en een goede klantrelatie staan bij jou hoog in het vaandel
 • Je hebt ervaring met werken in een 3D omgeving, zoals BIM
 • Je hebt parate kennis van processen en technieken en ziet toe op een juiste naleving hiervan
 • Je hebt een HBO-werk- en denkniveau en (minimaal een afgeronde MBO-opleiding, bij voorkeur Werktuigbouwkunde met aanvullende opleidingen -minimaal niveau 4) en minstens 5 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke branche (ervaring als leidinggevende op projecten met een omvang van 20 mio of groter is een pre).

Meer informatie

Meer weten over deze functie, de sollicitatieprocedure of de arbeidsvoorwaarden? Neem dan contact op met Lotte Versteeg, HR Manager, telefoonnummer 0653833880.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

of