Skip to content

Inbedrijfsteller Meet- en regeltechniek

Nederland, Utrecht, UtrechtBS Noord-West / Midden

Functieomschrijving


Ben jij als Inbedrijfsteller meet- en regeltechniek op projecten graag een vraagbaak voor onze monteurs? Weet jij alles van meet- en regeltechniek en gebouwbeheersystemen? Dan zijn we bij SPIE Worksphere op zoek naar jou!
Dit ga je doen

Je bent bij projecten betrokken vanaf de start van de uitvoering tot en met de oplevering en nazorg van nieuwe en bestaande regeltechnische installaties in de utiliteit.

Als Inbedrijsteller Meet- en Regeltechniek heb je verstand van alle vakdisciplines en draag je niet alleen zorg voor de software en de inbedrijfstelling, maar ook voor de overall functionele eindtest en commissioning van installaties.

Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig inbedrijfstellen van regeltechnische installatie ten behoeve van klimaattechniek.

Je begeleidt en controleert onderaannemers, waarbij je verantwoordelijk bent voor kwaliteit en voortgang van het werk en tevens aandacht hebt voor veiligheid, gezondheid en milieu.Dit bieden wij 

  • Een inspirerende en afwisselende werkomgeving waar je jouw talent kan inzetten en afhankelijk van je ambities en resultaten, verder kan ontwikkelen binnen onze groeiende afdeling.
  • Gemotiveerde en deskundige collega’s die graag optreden als sparringpartner
  • Gerichte en persoonlijke aandacht voor je ontwikkeling. Wij staan er om bekend dat wij veel investeren in de ontwikkeling van onze medewerkers. Jij hebt dus de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse trainingen en cursussen
  • Een goed salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden inclusief uitstekende pensioenregeling
  • Natuurlijk hoort ontspanning erbij. Je krijgt bij ons 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen
  • Uiteraard voorzien we je van een laptop en een Samsung Smartphone met mogelijkheid tot upgrade naar een IPhone
  • Allerlei activiteiten, zowel met het eigen team als voor de vestiging of de hele regio
  • Een gezonde balans tussen werk en privé
  • Werken voor grote klanten in zeer uiteenlopende branches, zoals commercieel vastgoed, zorg en semi overheid

Je bezit een rijbewijs B en bent woonachtig in de regio Utrecht/Amsterdam. Bij indiensttreding kan je een VOG overleggen.Vereisten

Dit vragen wij van jou

Een communicatief vaardige meet- en regeltechnicus/inbedrijfsteller met relevante werkervaring, minimaal een afgeronde MBO4 diploma aangevuld met vakgerichte opleidingen zoals KLI-A en C en/of MRK-A en C. Als je ervaring hebt met Priva, Webeasy of Siemens, dan is dit een pré.

Je kan het overzicht behouden in (complexe) technische/procesmatige omgevingen, werkt nauwkeurig en gedisciplineerd. Je communiceert en rapporteert op correcte wijze over de voortgang met de projectleider en in sommige gevallen met de klant. Samenwerken gaat je goed af, maar je hebt een grote mate van zelfstandigheid.Meer informatie


Heb je nog vragen? Dan kun je contact opnemen met Marcel Vlieger (Recruiter), tel: 06-48928765

of