Skip to content

Junior Werkvoorbereider Elektrotechniek Regio projecten en aangenomen werk.

Nederland, Noord-Brabant, EindhovenBS Zuid

Functieomschrijving


Ben jij die startende werkvoorbereider die wij zoeken?


Engineering, calculatie, planning, advies en administratie. Al deze aspecten komen samen in jouw baan als junior werkvoorbereider Elektrotechniek. Voor onze vaste klantlocaties van het Viecuri ziekenhuis in Venlo en omgeving.


Dit ga je doen

Hou je van zekerheden? We geven je er alvast een: iedere dag is anders voor jou als werkvoorbereider. De ene dag begin je met calculeren en offertes opvragen bij leveranciers. De andere dag ben je al voor dag en dauw de laatste benodigde materialen voor je collega's aan het regelen. Je wilt tenslotte dat je collega’s vooruit kunnen en dat de planning wordt gehaald.

Als werkvoorbereider begeleid je het offertetraject van onze klanten. Daarvoor breng je de offertes van leveranciers samen met de interne calculaties en tekeningen. Je checkt samen met de engineer of die technisch in orde zijn. En in samenwerking met de projectleider maak je de planning en controleer je de offerte voordat die naar de klant gaat. Soms duurt zo’n offertetraject een dag, soms wel twee weken. Zelf doe je de nodige inkopen voor je project, regel je de onderaannemers en overleg je intern alle activiteiten en planningen. Bij aanpassingen vraag je meerwerkoffertes op en verwerk je die weer in het aanbod.

Natuurlijk neem je op z’n tijd ook een kijkje op de werkvloer. Zo hou je feeling met de uitvoering en blijf je betrokken bij je collega’s op locatie. Ook die zijn heel divers: van kleine klussen tot relatief grote projecten in een ziekenhuisomgeving met diverse locaties.

Dit bieden wij

  • Een goed salaris en pensioenregeling gebaseerd op de cao Metaal & Techniek
  • Een gezonde balans tussen werk en privé. Je krijgt bij ons 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen, aangevuld met eventuele leeftijdsgebonden adv-dagen
  • De beschikking over een laptop en smartphone
  • Een breed pakket aan extra voordelen, zoals collectiviteitskortingen op verzekeringen en de mogelijkheid om aankopen met korting te doen bij leveranciers
  • Wij investeren in jouw ontwikkeling; daar staan we om bekend. Daarom krijg je toegang tot vele online cursussen en opleidingen en bekijken we samen wat jij wilt bijleren en hoe je kunt blijven groeien in jouw vak
  • Vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid. We geven je de ruimte om op jouw manier bij te dragen aan het beste resultaat


Vereisten

Dit vragen wij van jou

Je hebt een hart voor (Elektro)techniek. En gevoel voor processen, planning en uitvoering. Niet precies weten waar je aan toe bent, dat vind jij juist leuk. Zodat je wordt uitgedaagd om te schakelen tussen werkzaamheden die denkwerk en concentratie vereisen en regelactiviteiten waarbij snelheid en overleg cruciaal zijn. Je werkt graag samen met collega’s die van aanpakken, doorpakken en gezelligheid houden. Daarbij communiceer je op prettige, duidelijke en enthousiaste wijze. Je houdt het overzicht, werkt planmatig en gestructureerd met oog voor de daadwerkelijke klantbehoefte en het beste resultaat. Tegelijkertijd kun je er tegen als er een keer iets niet lukt zoals je gepland had.

Verder herken je jezelf hierin:

  • Je hebt mbo 4- of hbo-niveau en een diploma in de richting elektrotechniek.
  • Je hebt goede kennis van gebouw gebonden elektrotechnische installaties en bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen hierin.
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met installaties binnen de utiliteit (ziekenhuizen, onderwijsinstellingen en industrie)

Meer informatie


Stuur dan je cv naar Irene Bosmans – Kuijpers, recruiter regio Zuid, via irene.bosmans@spie-ws.com. Heb je vragen over de vacature of de sollicitatieprocedure? Bel Irene dan via 06 – 15 58 75 89.
of