Skip to content

Leidinggevend Monteur Elektrotechniek

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamBS Noord-West / Midden

Functieomschrijving

Ben jij een organisatorisch sterke leidinggevend monteur die het overzicht bewaakt en de touwtjes stevig in handen heeft? Kom dan ons team versterken!

Dit ga je doen

Als leidinggevend monteur Elektrotechniek ben jij verantwoordelijk voor projecten bij één van onze grootste klanten bij de regio Noord Holland. Je zorgt voor adequate uitvoering van projecten, geeft instructie aan monteurs en regelt de administratie rondom het werk. Omdat je zelf uitvoerend meewerkt heb jij de touwtjes stevig in handen. Je hebt nauw contact met je werkvoorbereider en de projectleider. Vakkennis, veiligheid en organisatietalent staan bij jou hoog in het vaandel.

Dit bieden wij

Bij SPIE Worksphere staan de medewerkers centraal. Wij vinden het belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt. Jij kunt als leidinggevend monteur Elektrotechniek het volgende verwachten:

  • Een uitdagende functie waarbij jij veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt;
  • Gemotiveerde collega’s die graag optreden als sparringpartner;
  • De kans om je verder te ontwikkelen;
  • Werken bij grote klanten in zeer uiteenlopende branches, zoals in commercieel vastgoed, zorg en semi overheid;
  • Een gezonde balans tussen werk en privé;
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Vereisten

Dit vragen wij van jou

De leidinggevend monteur Elektrotechniek die wij zoeken heeft een zelfstandige proactieve houding en staat stevig in zijn schoenen. Jij hebt een afgeronde elektrotechnische opleiding op MBO niveau en ervaring in de praktijk. Tevens ben je procesmatig en administratief onderlegd.

Wij vinden het belangrijk dat onze nieuwe collega tenminste 5 jaar relevante ervaring heeft en zich verantwoordelijk voelt voor zijn werk. Je bent vakinhoudelijk sterk en neemt graag de leiding.

Meer informatie

Word jij onze leidinggevend monteur Elektrotechniek? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie. Heb jij vragen over de functie, sollicitatieprocedure en arbeidsvoorwaarden dan kun je contact opnemen met Marcel Vlieger (recruiter), telnr: 06-48 92 87 65.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of