Skip to content

Medewerker salarisadministratie

Nederland, Noord-Brabant, BredaBS Staf

Functieomschrijving


“In de rol van Medewerker Salarisadministratie bij SPIE helpen wij je een vliegende start te maken in jouw carrière. Ben je administratief en communicatief sterk en wil je je verder ontwikkelen binnen dit vakgebied? Dan is dit je kans!”

Gabrielle van Klaveren – Hoofd Payroll


Niet ‘gewoon een baan’.

Als je liever elke werkdag alleen maar salarissen zit in te kloppen, dan is deze baan waarschijnlijk niet voor je weggelegd. Deze baan bij de afdeling Payroll is er namelijk een voor een Medewerker Salarisadministratie die aan zijn/haar start van de carrière staat en met veel energie dit vak wil leren. Je moet het leuk vinden om zaken uit te zoeken, te multitasken en om je verder te ontwikkelen/specialiseren in dit mooie vakgebied. Zo kan je bijvoorbeeld je PDL en VPS papieren halen binnen SPIE.

Jij voorkomt dat de salarissen te laat, onvolledig of foutief worden uitbetaald. Natuurlijk hoort hier een stuk administratie bij, maar je ontwikkelt je ook op het gebied van bijvoorbeeld rechtspositie en (pensioen-)wetgeving en werkkostenregeling. Doordat je één of meerdere specialismen hebt of ontwikkelt word je een scherpe adviseur voor de HR organisatie en je eigen directe collega’s. Dit lukt je doordat je als Medewerker Salarisadministratie:

 • Nauwkeurig te werk gaat en het leuk vindt om nieuwe dingen te leren
 • Het leuk vindt om veel in contact te zijn met collega’s
 • Een bovenmatige interesse hebt in administratieve processen, dit is echt jouw ding!


Niet ‘gewoon een bedrijf’.

SPIE Nederland is een dochteronderneming van de SPIE Groep, dé onafhankelijke Europese leider in multi technische dienstverlening op de gebieden van energie en communicatie. SPIE Nederland begeleidt haar klanten in het ontwerp, de uitvoering, de exploitatie en het onderhoud van netwerksystemen en energie-, infrastructurele-, industriële- en gebouwinstallaties. SPIE Nederland behoort tot de top 3 van technische dienstverleners in Nederland.

Met ruim 4500 loyale vakmannen- en vrouwen vormt het team SPIE een hechte club waar er altijd oprechte aandacht is voor iedereen. Er is veel ruimte voor ontwikkeling en doorgroei. SPIE biedt de mogelijkheden, jij bepaalt je toekomst!


Niet ‘gewoon’ een set arbeidsvoorwaarden.

We vragen veel van jou als Medewerker Salarisadministratie en dus bieden we veel. Om precies te zijn bieden we voor deze functie op basis van 40 uur per week:

 • Om te beginnen een jaarcontract, met de intentie om te verlengen voor onbepaalde tijd.
 • Een goed passend salaris, op basis van kennis en ervaring.
 • Reiskostenvergoeding.
 • Een PMT-pensioenregeling waarvan SPIE bijna twee derde betaalt. Voor later.
 • 25 vakantiedagen + 13 adv-dagen. Dat tikt lekker aan.
 • Een winstdelingsregeling.
 • Alle kansen voor verdere ontwikkeling en opleiding. Je hoeft ze alleen maar te grijpen.


Vereisten

Niet ‘gewoon een medewerker’.

Dagelijks moeten wij het verschil maken om bij onze interne collega’s op onze top te presteren. Dat vragen wij van al onze medewerkers. Dus ook van jou als Medewerker Salarisadministratie. Om het verschil te kunnen maken in jouw werk ben je in staat om met verschillende software systemen te werken en vind je het leuk om processen te optimaliseren. Daarbovenop:

 • Heb je een afgeronde, relevante MBO of HBO opleiding.
 • Heb je bij voorkeur enige ervaring met Excel, dit systeem wordt jouw specialisme!
 • Vind je het gewoon leuk om hard te werken, maar ook veel te lachen met het team.

Gewoon solliciteren.

Ben jij de persoon die geen genoegen (meer) neemt met een gewone baan bij een gewone werkgever? Solliciteer gewoon direct op deze vacature voor Medewerker Salarisadministratie op het hoofdkantoor van SPIE te Breda!

Heb je vragen? Schakel met Mike Jansen, Corporate Recruiter via WhatsApp of telefoon 06 – 10 03 89 40 of mail via mike.jansen@spie.com of met Kim Rolf vd Baumen HR Manager kim.baumen@spie-ws.com telefoon 06-10977854.

of