Skip to content

Onderhoudscoördinator

Nederland, Limburg, MaastrichtBS Zuid

Functieomschrijving

Wil jij met ons meegroeien? Wij zijn op zoek naar een proactieve onderhoudscoördinator die planmatig en gestructureerd kan werken. Kom jij ons huidige SPIE-team voor onze klanten versterken zodat we samen onze klant nog beter kunnen ondersteunen?

Dit ga je doen

Als onderhoudscoördinator ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, inplannen en afhandelen van Preventief Onderhoud, zodat de contractafspraken voor onze klant gerealiseerd kunnen worden. Je zorgt ervoor dat technici en onderaannemers effectief en efficiënt worden ingezet binnen Preventief Onderhoud. Daarnaast valt de voorbereiding en afhandeling van preventief onderhoudsorders ook onder jouw taken .Je zal de benodigde en beschikbare capaciteit moeten afstemmen, waarbij je ervoor zorgt dat de juiste materialen en diensten tijdig binnenkomen. Je zet vervolgacties uit en monitort deze.

Tegelijkertijd bewaak je de uitvoering van procedures en systematiek en signaleer je afwijkingen, die je vervolgens rapporteert aan de betrokken leidinggevende. Je houdt mutaties bij in de contractscope en geeft een definitieve detail onderhoudsplanning vrij. Ook ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding, implementatie en het beheer van de toegewezen contracten van Beheer & Onderhoud. Je communiceert de terugkoppeling van de geplande en uitgevoerde orders aan opdrachtgevers, derden en intern. Tenslotte bewaak jij dat de onderhoudsrapportages door de collega's worden beoordeeld en of er tekortkomingen zijn die moeten worden opgevolgd.

Dit bieden wij

  • Als je bij ons aan het werk gaat bieden we je een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling. Daarnaast natuurlijk ook een goed salaris en een pensioenregeling, gebaseerd op de CAO M&T.
  • Bij SPIE Divisie Building Solutions ervaar je de sfeer van een kleine organisatie, met de voordelen van een grote organisatie. Je gaat aan de slag in een afwisselende en uitdagende functie binnen een enthousiast en vakkundig team.
  • Ook kun je gebruik maken van een breed pakket aan extra voordelen, zoals de personeelsvoordeelwinkel, diverse collectiviteitskortingen, o.a. op verzekeringen, diverse gezonde initiatieven en soms ook Fisc Free mogelijkheden.
  • Je wordt voorzien van een laptop en een Samsung smartphone, met de mogelijkheid tot een upgrade naar een Iphone.
  • Tenslotte staan we er om bekend dat we investeren in jouw ontwikkeling. Zo heb je toegang tot vele online cursussen en bespreken we graag met jou wat jij bij wilt leren en hoe jij je wilt ontwikkelen in je vak.

Vereisten

Dit vragen wij van jou

  • Je bezit MBO+/HBO werk- en denkniveau en een relevante afgeronde opleiding op het gebied van techniek, bedrijfskunde of facilitair management.
  • Je bent communicatief vaardig en een teamspeler en weet goed op tijd van je af te bijten
  • Je hebt relevante werkervaring in de dienstverlenende of technische sector en diverse functiegerichte cursussen en trainingen afgerond
  • Je kunt goed plannen en organiseren en je vindt het leuk om bezig te zijn met het optimaliseren en professionaliseren van processen en werkzaamheden in jouw werkomgeving

Meer informatie

Heb je nog vragen? Geen probleem. Voor vragen over deze functie en/of het team waarin je komt te werken kun je contact opnemen met Irene Bosmans (Corporate Recruiter) 06 – 155 875 89

of