Skip to content

Onderhoudscoördinator

Nederland, Noord-Brabant, EindhovenBS Zuid

Functieomschrijving

‘’Als Onderhoudscoördinator werk aan hele diverse contracten bij onze klanten in de gebouw gebonden techniek en ben je in staat bent om de onderhoudsplanning soepel te laten verlopen. Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden, inplannen en afhandelen van preventief onderhoud bij onze klanten. Een uitdagende job waar geen dag hetzelfde is!”

Niet 'gewoon een baan'

Als je liever elke dag dezelfde routinematige werkzaamheden verricht, dan is deze baan waarschijnlijk niet voor jou weggelegd. Deze baan bij SPIE Building Solutions is er namelijk een voor een enthousiaste Onderhoudscoördinator die het gehele onderhoudsproces goed onder controle heeft. Je zorgt voor het inplannen en afhandelen van het onderhoud conform de contractafspraken met de klant. Hierbij zorg je ervoor dat monteurs en onderaannemers effectief en efficiënt worden ingezet zodat al het onderhoud op tijd en veilig is afgerond. Jij bent dé spil tussen de klant en de uitvoering.

Als Onderhoudscoördinator bij SPIE komen jouw organisatorische, technische en planning kwaliteiten dus ruimschoots aan bod! Wat doe je verder?

 • Je stelt de planning op voor preventief onderhoud op basis van beschikbare capaciteit;
 • Je bepaalt de prioriteit bij onderhoudsvraagstukken en maakt lange termijn onderhoudsplannen voor monteurs, onderaannemer, contractpartners;
 • Je stemt de benodigde en beschikbare capaciteit af en zorgt ervoor dat de juiste materialen en diensten binnenkomen;
 • Je zorgt voor het controleren, vastleggen en verwerken van uitvoeringsgegevens in het beheerssysteem.

Om al je taken goed onder te kunnen uitvoeren hebben wij een specifiek op jouw functie gericht onboarding programma en krijg je je eigen Buddy toegewezen om je mee te nemen in de wereld van SPIE Building Solutions.

Niet 'gewoon een baan'

SPIE Building Solutions is onderdeel van SPIE e-fficient Buildings. Hier combineren wij onze multi-technische diensten om vandaag de energiebesparende oplossingen voor de gebouwen van de toekomst te creëren. Of het nu gaat om ziekenhuizen, vliegvelden, hotels, banken, scholen, kantoorpanden of datacenters, SPIE Building Solutions verbetert de energie-efficiëntie van gebouwen en verhoogt het gebruikscomfort met de volgende services:

 • Energie-efficiënte elektrische en HVAC installaties
 • Watermanagement
 • Informatie- en communicatiesystemen
 • Controle- en beveiligingssystemen
 • Multi-technische energiediensten

Comfort verhogen staat op 1, en ook nog eens op een duurzame, energiezuinige manier.

Binnen SPIE Building Solutions richten wij ons op het optimaliseren van gebouw gebonden installaties op technisch facilitair vlak en leveren wij een belangrijke bijdrage op het gebied van het onderhoud van gebouwen. Hierbij werk je, waar nodig, nauw samen met collega’s van andere vakgebieden zoals elektro en engineering.

SPIE Buildings Solutions in Son is een vakkundige club waar er altijd oprechte aandacht is voor iedereen. Zo heerst er een informele sfeer en is het management toegankelijk voor jouw vragen en opmerkingen. Het is een hecht team, hard werkend, professioneel en met korte communicatielijnen. Regelmatig komt SPIE Building Solutions bij elkaar om kennis te delen en je wordt jaarlijks uitgenodigd voor de BBQ, de Roadshow, borrels en het Sinterklaasfeest.

Niet 'gewoon een set arbeidsvoorwaarden'

We vragen veel van jou als Onderhoudscoördinator en dus bieden we veel. Om precies te zijn bieden we voor deze functie op basis van 32-40 uur per week:

 • Een marktconform salaris, passend op je ervaringsniveau .
 • Een PMT-pensioenregeling waarvan SPIE meer dan twee derde betaalt. Voor later;
 • 25 vakantiedagen + 13 adv-dagen. Dat tikt lekker aan;
 • Een winstdelingsregeling;
 • Alle kansen voor verdere ontwikkeling en opleiding. Je hoeft ze alleen maar te grijpen.

Vereisten

Niet ‘gewoon een medewerker’

Dagelijks moeten wij het verschil maken om bij onze opdrachtgevers op onze top te presteren. Dat vragen wij ook van al onze collega’s. Als Onderhoudscoördinator zorg jij ervoor dat de processen onder controle zijn en dat afspraken worden nagekomen. Daarbovenop:

 • Ben je echte een teamspeler – samen moeten we het doen;
 • Heb je een enthousiaste instelling en doe je graag een stap extra voor de klant;
 • Beschik je over MBO+/HBO werk- en een opleiding richting techniek, bedrijfskunde of facilitair- of hotel management;
 • Heb je bij voorkeur al enige werkervaring in de dienstverlenende of technische sector;
 • Kun je nauwkeurig werken en ben je een kei in plannen en organiseren.

Gewoon solliciteren
Ben jij de persoon die geen genoegen neemt met een gewone baan bij een gewone werkgever? Solliciteer gewoon direct op deze vacature voor Onderhoudscoördinator bij SPIE Building Solutions in Son.

Heb je vragen? Schakel met Irene Bosmans, Recruiter, via telefoon of whatsapp 0615587589 of mail irene.bosmans@spie-ws.com

of