Skip to content

Onderhoudscoördinator KLM

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamBS Noord-West / Midden

Functieomschrijving

Ben jij een coördinator die graag zelfstandig het onderhoud coördineert, van werktuigbouwkundige tot elektrotechnische werkzaamheden bij onze klant KLM? Ben jij op zoek naar een uitdaging waarbij jij de schakel bent tussen onze klant en de vaklieden? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Dit ga je doen

Als onderhoudscoördinator heb je een verantwoordelijke rol. Jij bent het aanspreekpunt voor onze klant, maar ook voor de technici in de buitendienst. Jouw taken bestaan onder meer uit:

  • Plannen en afhandelen van correctief en preventief onderhoud, op zodanige wijze dat de contractafspraken gerealiseerd kunnen worden;
  • Opstellen, bewaken en coördineren van de gedetailleerde onderhoudsplanning en het effectief en efficiënt inzetten van technici en onderaannemers;
  • Voorbereiden en dispatchen van orders, zorgdragen dat materialen en diensten juist en tijdig aanwezig zijn voor goede uitvoering van het werk;
  • Juist en tijdig terugkoppelen van de ingeplande en uitgevoerde orders;
  • Monitoren en opvolgen van mogelijke vervolgacties;
  • Bewaken van de uitvoering van procedures, tijdigheid, veiligheid en uniforme werkwijze en hierover rapporteren;

Werken voor 4AMS én SPIE

Voor onze klant KLM is 4AMS opgericht. 4AMS is een organisatie waarin SPIE, CroonWolter&Dros en EQUANS samenwerken aan het beheer van de ‘hard services’ voor het vastgoed van KLM en de duurzame ontwikkeling hiervan. Hierbij voert 4AMS onder andere bouwkundig onderhoud en onderhoud aan technische installaties uit en komen ter plaatse in geval van verstoringen. Daarnaast geven we adviezen op het gebied van verduurzaming en optimalisatie. De werkzaamheden vinden voornamelijk op en om Schiphol plaats.

Vereisten

Dit vragen wij van jou

Wij verwachten van onze onderhoudscoördinator een proactieve, verantwoordelijke en servicegerichte houding. Jij hebt minimaal een MBO4 diploma, bij voorkeur al ervaring in een soortgelijke rol, je bent digitaal vaardig en hebt affiniteit met techniek. Daarbij weet jij te handelen in stressvolle situaties, beschik jij over een sterk organisatorisch vermogen en ben jij communicatief vaardig. Kan jij onder druk werken en durf jij met onze klant mee te denken? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Let op: om deze functie te kunnen vervullen vindt een screening plaats, waarbij toekenning van een Verklaring Geen Bezwaar (VGB) noodzakelijk is.


Meer informatie Heb je nog vragen? Dan kun je contact opnemen met Marcel Vlieger (recruiter) op telefoonnummer 06 48 92 87 65.

of