Skip to content

Projectleider Elektrotechniek

Nederland, Groningen, GroningenBS Noord-Oost

Functieomschrijving

SPIE Building Solutions zoekt een ondernemende en daadkrachtige Projectleider E, met gevoel voor commercie, die de touwtjes stevig in handen heeft in onze regioprojecten.

Dit ga je doen

Als Projectleider bij Spie Worksphere ben je een natuurlijke leider, deins je niet terug voor het nemen van verantwoordelijkheden en haal je veel werkplezier uit lokaal ondernemerschap. De projecten variëren in omvang, vanuit de regio realiseren we klussen van 25 K tot zo’n € 1 miljoen en vaak in een bestaande en/of complexe omgeving en soms multidisciplinair van aard. Ze zijn zeer gevarieerd, van nieuw- en verbouw tot renovatie en onderhoud. Je bent een natuurlijke leider en een uitstekend onderhandelaar, die niet terugdeinst voor verantwoordelijkheid en het nemen van een beslissing. Je leidt meerdere projecten tegelijk en geeft daarin operationeel leiding aan eigen medewerkers, inleners en onderaannemers. Dat doe je op een gedreven, coachende manier, zodat er een team ontstaat dat samen voor het beste resultaat gaat. Je beschikt over commercieel talent, warme acquisitie vind je leuk en je genereert op basis van jouw marktkennis en middels gedegen relatiebeheer nieuwe en vervolgopdrachten. Het werk doet een groot beroep op je technische kennis en op je organisatietalent om zelf te bouwen aan een succesvol projectteam. Jij bent degene die de touwtjes stevig in handen heeft en houdt.

Dit mag je van ons verwachten

 • Direct een vaste aanstelling; een selectie-assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.
 • Een goed salaris en pensioenregeling gebaseerd op de CAO M&T
 • Natuurlijk hoort ontspanning erbij. Je krijgt bij ons 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen en eventuele leeftijdsgebonden adv-dagen!
 • Je hebt een ruime keuze aan leaseauto’s inclusief voldoende duurzame keuzes waarmee jij kunt bijdragen aan vermindering van onze CO2-uitstoot.
 • De sfeer van een kleine organisatie met de voordelen van een grote organisatie
 • Ook is er een breed pakket aan extra voordelen zoals gebruik maken van de personeelsvoordeelwinkel, diverse collectiviteitskortingen op bijv. verzekeringen, tankkorting, diverse sportieve en gezonde initiatieven en in soms ook Fisc Free mogelijkheden
 • Uiteraard voorzien we je van een laptop en krijg je een Samsung smartphone met de mogelijkheid tot een upgrade naar een IPhone
 • We staan er om bekend dat we investeren in jouw ontwikkeling. Zo heb je toegang tot vele online cursussen en bespreken we graag met jou wat jij bij wilt leren en hoe jij je wilt ontwikkelen in je vak
 • Ook team-, afdelings-, vestigings- of regio-uitjes mogen niet ontbreken. En je kunt lid worden van onze personeelsvereniging Groningen.

Vereisten

Dit vragen we van jou

Je hebt een afgeronde hbo-opleiding elektrotechniek, bij voorkeur aangevuld met een bedrijfskundige- of (project)managementopleiding (bv. IPMA).

 • Enkele jaren werkervaring als projectleider of vergelijkbare rol in de installatiebranche (utiliteit) is noodzakelijk. Zelfstandig en aantoonbaar succesvol projecten aangestuurd.
 • Uitstekend relatienetwerk in Noord Nederland en inzicht in de markt- en technologische ontwikkelingen.
 • Je bent kostenbewust, innovatief, flexibel en heb je een resultaatgerichte instelling.
 • People manager die een team weet te motiveren en te enthousiasmeren.
 • Je bent communicatief sterk (woord en geschrift) en staat stevig in je schoenen.

Meer weten en solliciteren

Meer weten over deze functie, de sollicitatieprocedure of de arbeidsvoorwaarden? Neem dan contact op met Henk Lier (Business Unit Manager), telefoonnummer 06-54756102.

Deze vacature heeft geen sluitingsdatum, hij gaat offline zodra hij vervuld is.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

of