Skip to content

Projectleider W -to-be

Nederland, Utrecht, UtrechtBS Projecten

Functieomschrijving

Worksphere Projecten zoekt een organisatorisch sterke werkvoorbereider installatietechniek die onze complexe utilitaire projecten in goede banen leidt.

Dit ga je doen

Als projectleider W -to be bij SPIE is geen dag hetzelfde. Het werk zelf is zeer afwisselend; je bent zelfstandig verantwoordelijk voor het vertalen van een ontwerp naar een gecoördineerd uitvoeringsontwerp en de daarbij behorende (detail-)planning. Je zorgt voor de technisch-administratieve coördinatie en begeleidt de complexe projecten en opdrachten als rechterhand van de projectmanager. Je draagt zorg voor de productie van gegevens ten behoeve van de kosten- en voorgansbewaking, door o.a. het opstellen-, bewaken- en bijstellen van de (meer/minder)werkbegroting. Ook zorg je voor een perfecte document controle en het contractbeheer. Je adviseert gevraagd en ongevraagd, je stelt offertes op, bereidt inkoop- en uitbesteding voor en maakt technische omschrijvingen voor materialen. Bij technische en organisatorische problemen gebruik je al je kennis en creativiteit en zorg je dat het wordt opgelost. Je bent goed in staat jouw oplossing te presenteren, zowel op de inhoudelijke kant, alsmede in een 3D omgeving (BIM).

Kortom; een veelomvattende functie voor iemand die graag de touwtjes in handen neemt.

Dit bieden wij

 • Een uitdagende functie voor een vakman met overzicht.
 • Je start in de functie van werkvoorbereider om de kneepjes van het vak te leren en het project te leren kennen. Als je de potentie hebt, bieden wij jouw een versnelde loopbaan naar de functie van projectleider.
 • De kans om ervaring op te doen door je bijdrage te leveren aan de realisatie van grote utilitaire werken.
 • Een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.
 • Een afwisselende en uitdagende functie met veel eigen verantwoordelijkheid.
 • Je werkt voor grote complexe projecten (utiliteit), meestal in een uitdagende omgeving, zoals bijvoorbeeld op Schiphol, of op de grootste bouwplaats van Nederland (laboratorium).
 • Je werkt in een innovatieve en vooruitstrevende omgeving (met BIM, Strukton Pulse, Data gedreven).
 • Volop mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling; het volgen van opleidingen en mogelijkheden tot zowel verbreding als verdieping in je vakgebied.
 • Dat je onderdeel gaat uitmaken van een gezellig team van professionals.

Vereisten

Dit vragen wij van jou

 • Je werkt planmatig en gestructureerd en verdiept je graag in het PVE en de wens(en) van de opdrachtgever.
 • Je hebt gedegen vakkennis van technische installaties en bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen hierin.
 • Je hebt een afgeronde HBO- of MBO opleiding (bij voorkeur WTB, HIT, MIT) en tenminste 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie

Spie & meer info

Voor SPIE is techniek nooit het doel op zich, maar een middel. Voor onze opdrachtgever realiseren wij grote, complexe projecten waarbij een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven, centraal staat. Integraal werken zit in ons DNA. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw of omgeving volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame technische installaties. Doel van onze inspanningen is om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken.

Meer weten over deze functie, de sollicitatieprocedure of de arbeidsvoorwaarden? Neem dan contact op met Lotte Versteeg, HR Manager, telefoonnummer 0653833880.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

of