Skip to content

Schrijver

Nederland, Utrecht, UtrechtBS Staf

Functieomschrijving

Heb jij talent voor schrijven en zin om te scoren? Heb je wel eens gedacht aan een baan als EMVI schrijver?

Dit ga je doen

Als EMVI schrijver schrijf je de plannen waarmee Worksphere meedoet aan aanbestedingen. Hoe beter jij schrijft, hoe groter de kans dat Worksphere nieuwe klanten weet te scoren. Aan jou de taak om een winnend plan van aanpak te schrijven voor een aanbieding, waar de klant zich helemaal in herkent. In het plan van aanpak overtuig jij de klant dat zijn/haar vraag precies aansluit op dát waar wij goed in zijn. Het schrijven van dit ‘master piece’ doe je in samenwerking met de tendermanager en verschillende specialisten, maar je hebt de ruimte om je eigen input te leveren. Je directe collega’s zijn te vinden door heel het land en je treft elkaar wekelijks op het hoofdkantoor in Utrecht.

Hoe weet je of het vak EMVI schrijver iets voor jou is? Als jij iemand bent die graag de vraag achter de vraag wil ontdekken, het leuk vindt om met technische collega’s diep de stof in te duiken? Ben je pas tevreden bent als iets goed onderzocht is en duidelijk op papier is gezet? Dan kan het beroep EMVI schrijver wel eens heel goed bij jou passen. Wij begrijpen het natuurlijk wel dat je nog niet alles weet van de wereld van bouw en techniek. Geen probleem, wij leren het je wel.

Dit bieden wij 

 • Je krijgt de kans om als schrijver te werken in een professioneel team van EMVI-schrijvers en tendermanagers
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling
 • Een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden gebaseerd op de CAO M&T
 • Een laptop en smartphone
 • Wij staan erom bekend dat we investeren in jouw ontwikkeling. Zo heb je toegang tot vele online cursussen en bespreken we graag met jou wat jij wilt leren en hoe jij je wilt ontwikkelen in je vak
 • Natuurlijk hoort ontspanning erbij. Je krijgt bij ons 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen

Vereisten

Dit vragen wij van jou

 • Je beheerst de Nederlandse taal goed
 • Je weet verzamelde informatie om te zetten naar een leesbare en aantrekkelijke (SMART) teksten, passend bij de communicatiestijl van de klant
 • Je bent nieuwsgierig, kritisch en onderzoekt graag wat de klant precies wil
 • Je hebt interesse voor bouw en techniek
 • Je gaat voor de winst, je bent resultaatgericht

Ben je overtuigd van jouw skills en zou het vak EMVI schrijver daarbij passen? Klik dan op de knop ‘solliciteren’, wij komen graag met je in contact!

Meer informatie

Nog nooit gedacht aan de functie van EMVI schrijver? Geeft niet, wij stellen het mooie vak graag aan je voor! Zelfs al heb je nog weinig tot geen ervaring met aanbestedingen of de wereld van bouw en techniek. Of wil je meer wilt weten over de functie, voorwaarden en mogelijkheden? Neem dan contact op met Kim Rolf vd Baumen, HR Manager, op telefoonnummer 06-10977854. .

of