Skip to content

Service monteur Elektrotechniek

Nederland, Limburg, MaastrichtBS Zuid

Functieomschrijving

Iedere dag weer andere uitdagingen. Kom jij als servicemonteur elektrotechniek in Maastricht/Elsloo bij ons werken aan uiteenlopende installatie-, onderhouds- en storingsopdrachten?

Dit ga je doen

Als servicemonteur kom je op veel verschillende plaatsen, zoals scholen, kantoorgebouwen, ziekenhuizen en musea en productieomgevingen, en overal is de uitdaging anders. De ene keer werk je aan het installeren, instellen of onderhouden van de installaties en randapparatuur, de andere keer word je ingeschakeld voor een storing in een netwerkaansluiting of een complete spanningsuitval in een groot complex. Met medewerkers van de technische of facilitaire dienst bespreek je de werking van de installatie en de eventuele problemen of storingen. Vervolgens los je die op met jouw inzicht en kennis van elektrotechniek. Of bel je een collega die even met je meedenkt.

Ook de administratieve afhandeling van je opdrachten doe je zelf. Zo verwerk je de werkbonnen via een app op je telefoon. En stuur je foto’s door die laten zien wat je precies gedaan hebt. Daarmee kunnen je collega’s op kantoor zorgdragen voor de correcte facturatie. Voorzie je toekomstig onderhoud of andere gewenste vervolgacties? Dan bespreek je die met de klant en geef je daarover advies. Zo werk je als servicemonteur aan de installatie én aan de relatie.

Eens in de 9 weken draai je een bereikbaarheidsdienst. Dan sta je van vrijdagmiddag 16.30 tot de week erop vrijdagochtend 8.00 uur buiten kantooruren paraat om de urgente storingsmeldingen op te volgen die binnenkomen.

Dit bieden wij

 • Een gezonde balans tussen werk en privé. Je krijgt bij ons 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen, aangevuld met eventuele leeftijdsgebonden adv-dagen.
 • Comfortabele werkkleding en een goed uitgeruste bedrijfsbus of -auto met goede kwaliteit hand- en elektrische gereedschappen.
 • De beschikking over een laptop en smartphone.
 • Een breed pakket aan extra voordelen, zoals collectiviteitskortingen op verzekeringen en de mogelijkheid om aankopen met korting te doen bij leveranciers.
 • Wij investeren in jouw ontwikkeling; daar staan we om bekend. Daarom krijg je toegang tot vele online cursussen en opleidingen en bekijken we samen wat jij wilt bijleren en hoe je kunt blijven groeien in jouw vak.
 • Vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid. We geven je de ruimte om op jouw manier bij te dragen aan het beste resultaat.

Vereisten

Dit ben jij

Jij gaat graag met mensen om en houdt wel van een technische uitdaging. Zeker als je niet precies weet wat je daarbij te wachten staat. In gesprekken met de klant ontdekken wat de oorzaak is van een probleem of storing en vervolgens de oplossing bedenken: dat vind jij leuk. Net als het helpen van collega’s die jouw kennis kunnen gebruiken. Andersom vraag je net zo makkelijk hun hulp als je denkt dat zij iets beter weten. Daarbij communiceer je vlot, houd je overzicht, werk je netjes en heb je je administratie goed op orde.

Verder herken je jezelf hierin:

 • Je hebt minimaal een mbo-niveau 3 diploma in de richting van elektrotechniek.
 • Je hebt meerdere jaren ervaring met gebouw gebonden installaties in een soortgelijke functie. (maken en/of onderhouden)
 • Je hebt meerdere vaktechnische cursussen gedaan en hebt kennis van actuele montagetechnieken, wet- en regelgeving en normeringen.
 • Je bent bereid om bereikbaarheidsdiensten te draaien. Bij het inplannen daarvan houden we zoveel mogelijk rekening met jouw wensen en persoonlijke omstandigheden.
 • Je hebt een rijbewijs B.

Is dit de functie die je zoekt? 

Stuur dan je motivatiebrief en cv naar Irene Bosmans – Kuijpers, recruiter regio Zuid, via irene.bosmans@strukton.com. Heb je vragen over de vacature of de sollicitatieprocedure? Bel Irene dan via 06 – 15 58 75 89.

of