Skip to content

Service monteur gebouw gebonden installaties

Nederland, Gelderland, ElstBS Noord-West / Midden

Functieomschrijving

Ga jij geen uitdaging uit de weg? Ben jij flexibel en ben jij die monteur die zijn hand niet omdraait voor complexe storingen en onderhoudswerkzaamheden? Wil jij onze klanten helpen? Dan zijn wij op zoek naar jou. SPIE op zoek naar een proactieve en oplossingsgerichte servicemonteur gebouw gebonden installaties.

Dit ga je doen

Als servicemonteur gebouw gebonden installaties ga jij werken voor onze klanten in en rondom Arnhem. Jij bent verantwoordelijk voor het onderhouden en verbeteren van de gebouwinstallaties. Jouw werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in kantoren en scholen . Jij voert het onderhoud, keuringen en reparaties uit maar pakt ook complexe problemen op. Geen gebouw gebonden installatie is voor jou te complex!

Als servicemonteur gebouw gebonden installaties werk je voornamelijk zelfstandig. Jij hebt geen vaste standplaats en komt te werken bij verschillende klanten. Jij bent de vakman van SPIE en zorgt er voor dat de werkzaamheden volgens contractafspraken verlopen. Jij zorg voor de juiste opname qua materialen, jij signaleert het werk en maakt een rapportage van de uitgevoerde werkzaamheden.

Kom jij bij ons werken? Dan gaan wij jou niet in het diepe gooien. Jij gaat eerst met een collega mee. Hierdoor leer jij onze klanten en systemen kennen.

Dit bieden wij

 • Een uitdagende functie waarbij jij veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt
 • Gemotiveerde collega’s die graag optreden als sparringpartner
 • De kans om je te ontwikkelen. Wij staan er om bekend dat wij veel investeren in de ontwikkeling van onze medewerkers. Jij hebt dus de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse trainingen en cursussen.
 • Een marktconform salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een breed pakket aan extra voordelen zoals onze diverse collectiviteitskortingen op bijv. verzekeringen, tankkorting, jaarlijkse belastingvriendelijke aankopen, diverse sportieve en gezonde initiatieven
 • Een bedrijfsauto en goed gereedschap
 • Allerlei activiteiten, zowel met het eigen team als voor de vestiging of de hele regio
 • Een gezonde balans tussen werk en privé

Vereisten

Dit vragen wij van jou

Wij verwachten dat onze servicemonteur gebouw gebonden installaties beschikt over een afgeronde werktuigbouwkundige opleiding (MBO niveau 3/4). Jij bent werkzaam in de installatietechniek en hebt praktijkervaring met gebouw gebonden installaties. Daarbij herken jij jezelf in de volgende punten:

 • Een werktuigbouwkundige opleidingsachtergrond en bent in het bezit van vak gerelateerde diploma's inclusief veiligheidscertificaat
 • Jij kunt gebouw installaties goed doorgronden en weet dit te optimaliseren
 • Ambities om jezelf te ontwikkelen
 • Bereidheid om in een storingsdienst mee te draaien (dit is vroegtijdig gepland)
 • Aantal jaren gewerkt in het beheer en onderhoud als servicemonteur

Over ons

SPIE houdt zich bezig met techniek en gebouwen. Bouw en techniek zit vooral in onze mensen. Van denkers die het grote geheel zien en integrale plannen maken, en doeners, vaklieden, met hun eigen kwaliteiten en lokale kennis.

Samen met onze klanten zorgen we voor een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame technische installaties met als doel om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken. Met data, met ons hoofd, of met onze handen, maar sowieso met ons hart.

Meer informatie 

Voor vragen kun je contact opnemen met Marcel Vlieger (recruiter), telnr: 06-48 92 87 65

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of