Skip to content

Service Projectcoördinator

Nederland, Noord-Brabant, EindhovenBS Zuid

Functieomschrijving

‘’Als Service Projectcoördinator zorg jij ervoor dat het beheer & onderhoud aan de installaties van onze klant ASML goed geregeld zijn. Je laat de onderhoudsplanning soepel verlopen en daarbij hou je rekening met de wensen van onze klant ASML. Een uitdagende job waar geen dag hetzelfde is!”

Het productieproces van ASML in Veldhoven is 24/7 in bedrijf. Gebouw L5, het logistiek centrum, is hiervoor cruciaal. Als service-projectcoördinator zorg jij dat beheer en onderhoud aan de installaties en het gebouw goed geregeld is. Binnen het Maintenance House, de samenwerking tussen ASML en drie onderhoudsbedrijven, coördineer je klantwensen en het oplossen van storingen, zoek je vanuit het veld naar de oorzaak én denk je mee over hoe deze in het vervolg te voorkomen zijn. Dat doe je in een super interessante en uitdagende omgeving, cruciaal voor het productieproces van ASML.

Dit ga je doen

Niet ‘gewoon een baan’.

Als je liever elke dag dezelfde routinematige werkzaamheden verricht, dan is deze baan waarschijnlijk niet voor jou weggelegd. Deze is er namelijk een voor een enthousiaste Projectcoördinator die het gehele onderhoudsproces goed onder controle heeft. Je bent het eerste aanspreekpunt in het logistieke centrum van een wereldwijde tech-gigant. Een plek waar een op het oog kleine storing, grote gevolgen kan hebben en waar verschillende eindgebruikers en hun belangen samen komen. Aan de ene kant zorg je dat storingen aan het gebouw en de installaties verkopen worden; jij schakelt de juiste collega’s daarvoor in en denkt mee over de beste oplossing. Aan de andere kant voer je analyses uit en ga je actief op zoek naar de oorzaak van terugkerende storingen om ze in de toekomst te kunnen voorkomen. In beide rollen heb je veel contact met je collega’s binnen het Maintenance House, met de eindgebruikers van het logistiek centrum en ASML als klant. Als eerste aanspreekpunt komen ze bij jou en jij zoekt ze actief op.

 • Overzicht behouden over alle werkzaamheden die vanuit beheer en onderhoud lopen in gebouw 5L.
 • Opnames doen voor de meest uiteenlopende storingen en werkzaamheden aan het gebouw en aan de installaties.
 • Een storing direct verhelpen of uitzetten naar de juiste collega binnen het Maintenance House. Jij stuurt je Maintenance House-collega’s aan.
 • KPI’s voor storingen, onderhoud en compliance bewaken.
 • Prioriteren op basis van de behoefte van de eindgebruiker en ervoor zorgen dat de werkzaamheden kwalitatief uitgevoerd worden
 • Storingen analyseren en de bron opzoeken (root cause analysis).
 • ASML en de eindgebruikers meenemen in jouw werk en communiceren over hoe en wanneer een storing is opgelost of werkzaamheden zijn uitgevoerd. Ook doe je verbetervoorstellen.
 • Toezicht houden op de veiligheid op de werkvloer en je collega’s hierop aanspreken.
 • Af en toe buiten reguliere werktijden aan de slag gaan.
 • ASML als opdrachtgever, de meerdere samenwerkende onderhoudsbedrijven en de verschillende eindgebruikers steeds beter leren kennen en met deze partijen werken aan procesoptimalisatie.

Dit bieden wij

Niet ‘gewoon’ een set arbeidsvoorwaarden.
We vragen veel van jou als Onderhoudscoördinator en dus bieden we veel. Om precies te zijn bieden we voor deze functie:

 • Een marktconform salaris volgens CAO M&T, passend op je ervaringsniveau
 • De mogelijkheid om bijvoorbeeld 32 of 36 uur te werken
 • 25 vakantiedagen + 13 adv-dagen. Dat tikt lekker aan;
 • Een prettige werksfeer: als collega’s staan we altijd voor elkaar klaar en komen we regelmatig samen om onze successen te vieren.
 • Een laptop en smartphone, met mogelijkheid tot een upgrade
 • Een winstdelingsregeling;
 • Alle kansen voor verdere ontwikkeling en opleiding. Je hoeft ze alleen maar te grijpen.

Samen zijn we één

Het Maintenance House is het onderhoudsteam voor ASML in Nederland. SPIE werkt hierin gelijkwaardig samen met andere onderhoudsbedrijven om de productieomgeving 24 uur per dag, 365 dagen per jaar draaiende te houden. De klant en diverse eindgebruikers stellen we hierbij centraal. Jouw thuisbasis is het gebouw 5L, het logistiek centrum van ASML in Veldhoven. Met een groeiende, diverse en gedreven club ­– onder meer servicemonteurs, werkvoorbereiders, uitvoerders, projectleiders en managers ­– dragen we als een team bij aan de ambities van ASML.

Vereisten

Dit vragen wij van jou

Niet ‘gewoon een medewerker’.
Dagelijks moeten wij het verschil maken om bij onze opdrachtgevers op onze top te presteren. Dat vragen wij ook van al onze collega’s. Als je zelf een storing niet kunt verhelpen, weet jij precies wie het wel gaat doen. Je voelt je verantwoordelijk voor je werk en laat een zaak niet los totdat die voor 100% is opgelost. Als Projectcoördinator zorg jij ervoor dat de processen onder controle zijn en dat afspraken worden nagekomen. Daarbovenop:

 • Ben je echte een teamspeler – samen moeten we het doen;
 • Heb je een enthousiaste instelling en doe je graag een stap extra voor de klant;
 • Beschik je over MBO+/HBO werk- en een opleiding richting techniek, bedrijfskunde of facilitair- of hotel management;
 • Heb je bij voorkeur al enige werkervaring in de dienstverlenende of technische sector;
 • Kun je nauwkeurig werken en ben je een kei in plannen en organiseren.

Reageer direct of heb je nog vragen?  

Heb je nog vragen over de functie? Neem dan contact op met Irene Bosmans, Corporate Recruiter via 06 – 15587589.

of