Skip to content

Service Technicus Sprinklertechniek

Nederland, Noord-Brabant, BredaBS Zuid

Functieomschrijving

Zoek jij een zelfstandige baan waar jij verantwoordelijk bent voor het technisch onderhoud aan Sprinkler installaties bij een van onze grote klanten in onder andere de utiliteit, zorg en industrie? Lees snel verder!

Dit ga je doen

Als Servicetechnicus Sprinkler houd jij je bezig met het onderhouden, analyseren en verhelpen van storingen aan sprinkler installaties. De klanten waar je voor werkt ken jij goed en je onderhoudt nauw contact met collega’s in het klantteam. Je bent een ervaren installatie technicus met kennis van verschillende sprinkler installaties. Je organiseert je eigen werk (planning, materialen, administratie) en voer je allerlei kleine klussen uit. Techniek is de basis van je vak, maar je weet dat communicatie en klantgerichtheid essentieel zijn voor een tevreden klant.

Dit bieden wij

Wie bij SPIE Building Solutions komt werken is verzekerd van:

 • Een goed salaris en pensioenregeling gebaseerd op de CAO M&T
 • Een van de beste reisuren regelingen binnen de branche
 • De sfeer van een kleine organisatie met de voordelen van een grote organisatie
 • Er is een breed pakket aan extra voordelen zoals gebruik maken van de personeelsvoordeelwinkel en diverse collectiviteitskortingen op bijv. verzekeringen
 • De mogelijkheid om aankopen te doen bij leveranciers met SPIE-korting
 • Uiteraard voorzien we je van een laptop en krijg je een Samsung smartphone met de mogelijkheid tot een upgrade naar een IPhone
 • We staan er om bekend dat we investeren in jouw ontwikkeling. Zo heb je toegang tot vele online cursussen en bespreken we graag met jou wat jij bij wilt leren en hoe jij je wilt ontwikkelen in je vak.

Over SPIE Building Solutions

SPIE Building Solutions houdt zich bezig met techniek en gebouwen. Bouw en techniek zit vooral in onze mensen. Van denkers die het grote geheel zien en integrale plannen maken, en doeners, vaklieden, met hun eigen kwaliteiten en lokale kennis. In teams door het hele land zijn zij de stille krachten achter onze scholen, kantoren, stations, musea en nog veel meer.

Samen met onze klanten zorgen we voor een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame technische installaties met als doel om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken. Met data, met ons hoofd, of met onze handen, maar sowieso met ons hart.

Samen krijgen we het #voorelkaar.

Vereisten

Dit vragen wij van jou

Je voldoet als ambitieuze hardwerkende servicetechnicus aan de volgende eisen:

 • Je bezit MBO werk- en denkniveau en een relevante afgeronde MBO 4-opleiding op het gebied van Installatietechniek/Werktuigbouwkunde.
 • Je hebt ervaring met onderhoud en beheer aan Sprinkler installaties en ervaring in een soortgelijke functie.
 • Je bent in bezit van een VSI-A diploma
 • Je hebt de benodigde sprinkler leveranciers trainingen gevolgd.
 • Je beschikt over een rijbewijs en een VCA diploma
 • We bieden een functie voor 40 uur en je bent bereid om storingsdiensten te draaien

Meer informatie

Meer weten over deze functie, de sollicitatieprocedure of de arbeidsvoorwaarden? Neem dan contact op met Irene Bosmans - Kuijpers, recruiter, telefoon 06 – 155 875 89.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

of