Skip to content

Service technicus werktuigbouwkunde | KLM

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamBS Noord-West / Midden

Functieomschrijving

Zie jij het zitten om in een nieuw team als servicetechnicus aan de slag te gaan voor het beheer en onderhoud van alle KLM-gebouwen? Ben jij die proactieve servicetechnicus die in staat is om de technische vraagstukken op te pakken en niet wegloopt als het complex wordt? Dan zoeken wij jou.

Dit ga je doen

Als servicetechnicus werktuigbouwkunde ben jij dé vakman die ervoor zorgt dat de gebouw gebonden installaties van deze klant in topconditie zijn. De basis van je werkzaamheden bestaat uit het verrichten van onderhoud en het oplossen van storingen. Daarnaast voer je allerlei kleine klussen uit. Je bent een allround technicus met kennis van allerlei verschillende installaties en systemen. Je organiseert je eigen werk (planning, materialen, administratie), maar houdt daarbij altijd nauw contact met jouw collega’s. Techniek is de basis van je vak, maar je weet dat communicatie en klantgerichtheid essentieel zijn voor een tevreden klant.

Werken voor 4AMS én Worksphere

Voor onze klant KLM is 4AMS opgericht. 4AMS is een organisatie waarin Worksphere, CroonWolter&Dros en ENGIE samenwerken aan het beheer van de ‘hard services’ voor het vastgoed van KLM en de duurzame ontwikkeling hiervan. Hierbij voert 4AMS onder andere bouwkundig onderhoud en onderhoud aan technische installaties uit en komen ter plaatse in geval van verstoringen. Daarnaast geven we adviezen op het gebied van verduurzaming en optimalisatie. De werkzaamheden vinden voornamelijk op en om Schiphol plaats.

Dit bieden wij

  • Een uitdagende functie waarbij jij veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt
  • Een leuk team met gemotiveerde collega’s
  • De kans om je te ontwikkelen
  • Een goed salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Een breed pakket aan extra voordelen zoals onze diverse collectiviteitskortingen op bijv. verzekeringen, tankkorting, jaarlijkse belastingvriendelijke aankopen, diverse sportieve en gezonde initiatieven

Vereisten

Dit vragen wij van jou

Wij verwachten van onze servicetechnicus minimaal een afgeronde werktuigbouwkundige MBO 4 opleiding. Jij hebt ervaring als servicetechnicus en geen technisch vraagstuk is voor jou te complex. De servicetechnicus die wij zoeken is technisch sterk, klantgericht en gestructureerd.

Meer informatie

Heb je nog vragen? Geen probleem. Voor vragen kun je contact opnemen met Gert-Jan Pasman (HR manager), op 06 55 85 46 76.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

of