Skip to content

Servicetechnicus Elektrotechniek

Nederland, Overijssel, DeventerBS Noord-Oost

Functieomschrijving

Zoek jij een zelfstandige baan waar jij verantwoordelijk bent voor het technisch onderhoud bij een grote diversiteit aan klanten in onder andere de zorg en industrie? Lees snel verder!

Dit ga je doen

Als Servicetechnicus houd jij je bezig met het onderhouden, analyseren en verhelpen van storingen aan technische installaties. Je bent voornamelijk bezig met werkzaamheden aan Elektrotechnische installaties. Je maakt deel uit van het regie team van waaruit je met 10 collega’s opdrachten met een omvang van circa 40 uur uitvoert. Je kan ingezet worden voor alle klanten van de vestiging Deventer waarbij het werkgebied ligt in de driehoek Zwolle, Apeldoorn, Enschede. Bij de planning houden we rekening met zo kort mogelijke reistijden.

Je bent een allround technicus met kennis van verschillende Elektrotechnische installaties zoals ventilatie en klimaatsystemen. Je organiseert je eigen werk (planning, materialen, administratie) en voert verschillende kleine klussen uit. Techniek is de basis van je vak, maar je weet dat communicatie en klantgerichtheid essentieel zijn voor een tevreden klant.

Onze voorkeur gaat uit naar een Servicetechnicus met ruime ervaring die het leuk vindt om als spil van het team op te treden en ook jongere collega’s mee te nemen in hun persoonlijke en vaktechnische ontwikkeling.

Dit bieden wij

Wie bij SPIE Building Solutions komt werken is verzekerd van:

  • Een goed salaris en pensioenregeling gebaseerd op de CAO M&T
  • Een van de beste reisuren regelingen binnen de branche
  • De sfeer van een kleine organisatie met de voordelen van een grote organisatie
  • Er is een breed pakket aan extra voordelen zoals gebruik maken van de personeelsvoordeelwinkel en diverse collectiviteitskortingen op bijv. verzekeringen
  • Uiteraard voorzien we je van een laptop en krijg je een Samsung smartphone met de mogelijkheid tot een upgrade naar een IPhone
  • We staan er om bekend dat we investeren in jouw ontwikkeling. Zo heb je toegang tot vele online cursussen en bespreken we graag met jou wat jij bij wilt leren en hoe jij je wilt ontwikkelen in je vak.

Vereisten

Dit vragen we van jou

Je voldoet als ambitieuze hardwerkende servicetechnicus aan de volgende eisen:

  • Je bezit MBO werk- en denkniveau en een relevante afgeronde MBO 3 of 4 opleiding op het gebied van Elektrotechniek
  • Je hebt ervaring met onderhoud aan gebouw gebonden installaties en ervaring in een soortgelijke functie
  • Je beschikt over een rijbewijs en een VCA diploma
  • We bieden een functie voor 40 uur en je bent bereid om storingsdiensten te draaien

over SPIE en solliciteren

SPIE Building Solutions is onderdeel van SPIE en houdt zich bezig met techniek en gebouwen. Bouw en techniek zit vooral in onze mensen. Van denkers die het grote geheel zien en integrale plannen maken, en doeners, vaklieden, met hun eigen kwaliteiten en lokale kennis. In teams door het hele land zijn zij de stille krachten achter onze scholen, kantoren, stations, musea en nog veel meer.

Samen met onze klanten zorgen we voor een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame technische installaties met als doel om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken. Met data, met ons hoofd, of met onze handen, maar sowieso met ons hart.

Meer weten over deze functie, de sollicitatieprocedure of de arbeidsvoorwaarden? Neem dan contact op met Maarten Weijers teamleider, telefoon 06 – 2963 0180

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

of