Skip to content

Servicetechnicus Elektrotechniek

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamBS Noord-West / Midden

Functieomschrijving

Wil je werken in de utiliteit in en om Amsterdam en bijt je je graag vast in ingewikkelde elektrotechnische storingen? Voor een van onze klantteams in Amsterdam zijn we op zoek naar een getalenteerde, gemotiveerde en gezellige collega en we zouden het geweldig vinden als jij dat bent!

Dit ga je doen

Als servicetechnicus elektrotechniek ben jij de vakman of vakvrouw die er voor zorgt dat de gebouwgebonden elektrotechnische installaties van onze klanten goed werken. Je lost complexe storingen op aan licht- en krachtinstallaties. Als je ervaring hebt als werkverantwoordelijke is dat mooi meegenomen. Als je wel die ambitie hebt en de juiste talenten, maar nog geen ervaring in zo’n rol, dan leiden we je hier graag voor op.

Je gaat aan de slag bij aansprekende klanten in de regio groot Amsterdam, variërend van een museum tot werkplaatsen van de NS. Zodra het werk klaar is rond je het af met een nette rapportage. Vraagt de klant om meer? Dan weet jij ook hoe je een offerte moet opstellen. Kortom, de functie van servicetechnicus elektrotechniek is een uitdagende functie waarin geen dag hetzelfde is.

Dit bieden wij

  • Een afwisselende functie waarbij jij veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt.
  • Gepassioneerde en gezellige collega’s die graag optreden als sparringpartner.
  • De kans om je te ontwikkelen. (wij staan er om bekend dat wij veel investeren in de ontwikkeling van onze medewerkers. Je hebt dus de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse trainingen en cursussen).
  • Een goed salaris met concurrerende arbeidsvoorwaarden.
  • Een breed pakket aan extra voordelen zoals onze diverse collectiviteitskortingen op bijv. verzekeringen, tankkorting, jaarlijkse belastingvriendelijke aankopen, diverse sportieve en gezonde initiatieven.
  • Allerlei activiteiten, zowel met het eigen team als voor de vestiging of de hele regio;
  • Een gezonde balans tussen werk en privé.

Vereisten

Dit vragen wij van jou

Wij verwachten dat je een elektrotechnische opleiding hebt afgerond op MBO 4 niveau of gelijkwaardig. Je bent klant- en servicegericht en bereid om incidenteel in verschoven uren te werken. Daarbij herken jij jezelf in de volgende punten:

  • Je hebt ervaring in de service / beheer en onderhoud.
  • Je hebt enige ervaring met gebouwbeheersystemen.
  • Je bent bereid om deel te nemen aan storingsdiensten.

Meer informatie

Heb je nog vragen? Geen probleem. Voor vragen kun je contact opnemen met Mathijs Rotink, telefoonnummer 06 12 41 12 32.

of