Skip to content

Storingscoördinator / Planner

Nederland, Zuid-Holland, Capelle aan den IJsselBS Zuid-West

Functieomschrijving

Wil jij met ons meegroeien? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste planner die ons huidige team komt versterken en samen met het team onze klanten optimaal kan ondersteunen.

Dit ga je doen

Als fulltime planner ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, inplannen en afhandelen van Preventief Onderhoud, zodat contractafspraken gerealiseerd kunnen worden.

Je zorgt ervoor dat technici en onderaannemers effectief en efficiënt worden ingezet binnen Preventief Onderhoud. Daarnaast valt de voorbereiding en afhandeling van preventief onderhoudsorders ook onder jouw taken.

Je zal de benodigde en beschikbare capaciteit moeten afstemmen, waarbij je ervoor zorgt dat de juiste materialen en diensten tijdig binnenkomen. Je zet vervolgacties uit en monitort deze. Tegelijkertijd bewaak je de uitvoering van procedures en systematiek en signaleer je afwijkingen, die je vervolgens rapporteert aan de betrokken leidinggevende.

Je houdt mutaties bij in de contractscope en geeft een definitieve detail onderhoudsplanning vrij. Ook ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding, implementatie en het beheer van de toegewezen contracten van Beheer & Onderhoud.

Je communiceert de terugkoppeling van de geplande en uitgevoerde orders aan opdrachtgevers, derden en intern. Tenslotte beheer je de stamdata en stel je onderhoudsrapportages op.

Dit bieden wij

Als je bij ons aan het werk gaat bieden we je een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling. Daarnaast natuurlijk ook een goed salaris en een pensioenregeling, gebaseerd op de CAO M&T.

Bij Worksphere ervaar je de sfeer van een kleine organisatie, met de voordelen van een grote organisatie. Je gaat aan de slag in een afwisselende en uitdagende functie binnen een enthousiast en vakkundig team.

Ook kun je gebruik maken van een breed pakket aan extra voordelen, zoals de personeelsvoordeelwinkel, diverse collectiviteitskortingen, tankkorting, diverse sportieve en gezonde initiatieven en soms ook Fisc Free mogelijkheden.

Je wordt voorzien van een laptop en een Samsung smartphone, met de mogelijkheid tot een upgrade naar een Iphone.

Tenslotte staan we er om bekend dat we investeren in jouw ontwikkeling. Zo heb je toegang tot vele online cursussen en bespreken we graag met jou wat jij bij wilt leren en hoe jij je wilt ontwikkelen in je vak.


Vereisten

Dit vragen wij van jou

  • Je bezit HBO+ werk- en denkniveau en een relevante afgeronde MBO-opleiding op het gebied van techniek en bedrijfskunde
  • Je hebt relevante werkervaring in de technische sector en diverse functiegerichte cursussen en trainingen afgerond
  • Je kunt goed plannen en organiseren en je vindt het leuk om bezig te zijn met het optimaliseren en professionaliseren van processen en werkzaamheden in jouw werkomgeving
  • Je bent communicatief vaardig en een teamspeler


Meer informatie

Heb je nog vragen? Geen probleem. Voor vragen over deze functie en/of het team waarin je komt te werken kun je contact opnemen met Claire Plat, Onderhoudscoördinator en Teamleider op telefoonnummer 06-13680498. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je het beste contact opnemen met Louise IJland, Recruiter op telefoonnummer 06-43205103.

Deze vacature heeft geen sluitingsdatum. Hij sluit zodra hij vervuld is. Neem bij twijfel daarom altijd contact met ons op, dan helpen we je graag verder.

Voor deze vacature werven wij zelf. We geloven en waarderen #samenwerken maar (ongevraagde) acquisitie wordt niet in deze procedure meegenomen.


of