Skip to content

Storingscoördinator Utrecht

Nederland, Utrecht, UtrechtBS Noord-West / Midden

Functieomschrijving

Vind jij het een uitdaging om onze storingsmeldingen adequaat aan te nemen, in te plannen en af te handelen? Ben jij klantgericht en kun je snel schakelen? SPIE is op zoek naar een daadkrachtige storingscoördinator voor één van onze grootste klanten in de regio Utrecht.

Dit ga je doen

Wij zijn voor een grote zorginstelling in de regio Utrecht op zoek naar een storingscoördinator. Je komt te werken in het beheer en onderhoudsteam op locatie één van hun locaties in Zeist. Jouw team onderhoudt en verhelpt technische storingen aan alle gebouwen.

Onze klanten stellen hoge eisen aan hun gebouwen. Wanneer er een storing optreedt wordt dit gemeld bij onze storingscoördinator. Onze storingscoördinator neemt de melding aan, plant de werkzaamheden in en zorgt voor een goede nazorg. Als storingscoördinator ben jij het aanspreekpunt voor onze klant maar ook voor de technici in de buitendienst als het gaat om planning.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor:

 • Coördineren van het storingsproces van ontvangst tot aan facturatie
 • Aansturen en inplannen van de technici en onderaannemers
 • Behandelen van kleine regiewerkzaamheden
 • Sturen op behalen van KPI’s
 • Een positieve klantrelatie in de dagelijks operatie

Jij hebt een grote verantwoordelijkheid. Jij bewaakt de voortgang, signaleert afwijkingen en zorgt er voor dat de contractafspraken gerealiseerd worden.

Dit bieden wij

 • Een uitdagende functie waarbij jij veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt;
 • Gemotiveerde collega’s die graag optreden als sparringpartner;
 • De kans om je te ontwikkelen. Wij staan er om bekend dat wij veel investeren in de ontwikkeling van onze medewerkers. Jij hebt dus de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse trainingen en cursussen;
 • Een goed salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een breed pakket aan extra voordelen zoals onze diverse collectiviteitskortingen op bijv. verzekeringen, belastingvriendelijke aankopen, diverse sportieve en gezonde initiatieven
 • Allerlei activiteiten, zowel met het eigen team als voor de vestiging of de hele regio;

Vereisten

Dit vragen wij van jou

Wij verwachten van onze storingscoördinator een proactieve en verantwoordelijke houding. Jij hebt een afgeronde MBO opleiding, bent digitaal vaardig en hebt affiniteit met de techniek. Daarbij weet je te handelen in stressvolle situaties, beschik je over een sterk organisatorisch vermogen en ben je communicatief vaardig. Kan jij onder druk werken en durf jij met onze klanten mee te denken? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Meer informatie

Heb je nog vragen? Geen probleem. Voor vragen over je sollicitatie kun je contact opnemen met Mathijs Rotink, op 06 12 41 12 32.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of