Skip to content

Storingscoördinator / Werkvoorbereider

Nederland, Noord-Brabant, EindhovenBS Zuid

Functieomschrijving

SPIE zoekt een organisatorisch sterke coördinator die de storingswerkzaamheden en werkvoorbereidingstaken aan de Safety & Security installaties van onze klanten in goede banen leidt. Wordt jij onderdeel van ons team Fire, Protection en Security?

Dit ga je doen

We zijn voor onze vestiging in Son op zoek naar een storingscoördinator/werkvoorbereider. Je komt te werken in een ambitieus en overwegend jong beheer en onderhoudsteam van een kleine 25 tal collega’s.

In de functie van storingscoördinator ben je verantwoordelijk voor het adequaat aannemen, inplannen en afhandelen van storingsmeldingen. Alles op zodanige wijze dat de contractafspraken nagekomen worden. Voor de afstemming en voortgang van de storingen heb je contact met de klant en de interne klantteams. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de technici als het gaat om de planning. Je bent in staat om op eigen initiatief oplossingen te bedenken. Je bent betrokken en voelt je medeverantwoordelijk voor het soepel verlopen van de werkzaamheden. 

Dit bieden wij

Wie bij Worksphere (wij gaan verder als SPIE) komt werken is verzekerd van:

  • Een uitdagende functie waarbij je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt
  • Gemotiveerde collega’s die graag optreden als sparringpartner
  • De kans om je te ontwikkelen. (wij staan er om bekend dat wij veel investeren in de ontwikkeling van onze medewerkers. Je hebt dus de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse trainingen en cursussen)
  • Een goed salaris met prima arbeidsvoorwaarden
  • Een breed pakket aan extra voordelen zoals onze diverse collectiviteitskortingen op bijv. verzekeringen, jaarlijkse belastingvriendelijke aankopen, diverse sportieve en gezonde initiatieven
  • Allerlei activiteiten, zowel met het eigen team als voor de vestiging of de hele regio
  • Als jonge professional kun je deelnemen aan een aantal Worksphere brede ontwikkelprogramma’s, zoals FIT en Worksphere Young Professionals

Vereisten

Dit vragen wij van jou

Wij verwachten van onze storingscoördinator/werkvoorbereider een proactieve en verantwoordelijke houding. Je bent digitaal vaardig en hebt een affiniteit met techniek. Daarbij weet je knopen door te hakken in stressvolle situaties, beschik je over een sterk organisatorisch vermogen en ben je communicatief vaardig. Een proactieve houding en een goed gevoel voor verwachtingsmanagement zijn onmisbaar. Daarnaast is werkervaring in een combirol van Brand-, inbraak- en CCTV systemen wenselijk.

Meer informatie

Heb je nog vragen? Geen probleem. Voor vragen over je sollicitatie kun je contact opnemen met Irene Bosmans, telefoonnummer 06 -15587589.

of