Skip to content

Werkvoorbereider Bouw

Nederland, Utrecht, UtrechtBS Projecten

Functieomschrijving

Worksphere zoekt een organisatorisch sterke werkvoorbereider Bouw die onze grote projecten in goede banen leidt.

Dit ga je doen

Voor een werkvoorbereider Bouw bij Worksphere Projecten is geen dag hetzelfde. Je bent de rechterhand van de projectmanager en je bent een onmisbare schakel in zowel het voortraject als in de realisatie van onze complexe projecten. Je maakt deel uit van het projectteam/uitvoeringsteam en je schept de voorwaarden waaronder wordt gewerkt. De diverse projecten waaraan je werkt hebben een omvang van 5-80 miljoen en bevinden zich door heel Nederland.

Ook je eigen werkzaamheden zijn zeer divers; je bedenkt technische oplossingen, verzorgt inkoopvoorbereiding, stemt de klantvraag af met de opdrachtgever,  voert regie over de onderaannemers en zorgt voor de meest effectieve en efficiënte werkmethode. Jij zorgt ervoor dat alle werkzaamheden op de bouw tot in de puntjes zijn voorbereid en dat de (deel)planningen worden behaald.  Je hebt veelvuldig overleg met de klant, de projectleider en het uitvoeringsteam en je bent de schakel tussen deze stakeholders. Om de ontwikkelingen in je vakgebied bij te houden en te werken aan je persoonlijke ontwikkeling biedt Worksphere je de mogelijkheid om vakgerichte opleidingen te volgen. Als werkvoorbereider kun je je specialiseren in BIM, System Engineering of een andere richting die past bij jouw wensen en ambities. De werkzaamheden van een Werkvoorbereider bij Worksphere Projecten zijn veelomvattend en project gerelateerd, waardoor ze nooit hetzelfde zijn. Door de omvang van de projecten waarvoor je werkt is je verantwoordelijkheidsgebied groter dan die van een projectleider in een kleinere organisatie. Kortom; een uitdagende functie voor mannen en vrouwen met ambitie die het aandurven om op triple A projecten hun stempel te drukken.

Dit bieden wij

  • Een uitdagende functie voor een vakman of -vrouw met overzicht
  • De kans om ervaring op te doen op  grote projecten in zeer uiteenlopende branches, zoals de zorg, het onderwijs, mobiliteit
  • Een marktconform  salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Doorgroeimogelijkheden en het volgen van gerichte opleidingen
  • Een prettige werksfeer en leuke collega’s

Vereisten

Dit vragen wij van jou

  • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding Bouwkunde (bij voorkeur richting Uitvoerend bouwbedrijf, Uitvoeringstechniek, Integrale bouwtechniek) en tenminste 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie bij een grote aannemer
  • Je bent organisatorisch sterk, werkt planmatig en gestructureerd, en hebt overzicht
  • Je hebt een gedegen bouwtechnische kennis en bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen hierin

Meer informatie

Meer weten over deze functie, de sollicitatieprocedure of de arbeidsvoorwaarden? Neem dan contact op met Lotte Versteeg, HR Manager, telefoonnummer 06-53833880.

of