Skip to content

Werkvoorbereider LotoTo ASML

Nederland, Noord-Brabant, EindhovenBS Zuid

Functieomschrijving

Engineering, calculatie, planning, advies en administratie. Al die aspecten komen samen in jouw baan als werkvoorbereider Werktuigbouwkunde bij Worksphere op de ASML site in Veldhoven

Dit ga je doen

Hou je van zekerheden? We geven je er alvast een: iedere dag is anders voor jou als werkvoorbereider. Je werkt LoToTo plannen uit voor werktuigkundige en elektrische installaties. Verder begeleid je LoToTo (Lock-out Tag-out, Try out) trajecten bij onze klant ASML en ben je in teamverband verantwoordelijk voor de veiligstellingen en in,- en uit bedrijf nemen van de diverse complexe gebouw-gebonden en industriële installaties op locatie.

Je wilt tenslotte dat je collega’s vooruit kunnen en dat planningen wordt gehaald.

Jij bent werkzaam in een klein team van ongeveer 6 personen en samen zorgen jullie ervoor dat de collega’s de service werkzaamheden, klussen of projecten aan bestaande installaties veilig uit kunnen voeren. Op basis van de werkvergunning en de aangeleverde informatie neem je de installaties in,- of uit bedrijf en stel je deze op een correcte manier veilig. Veiligheid staat immers voorop!

Natuurlijk neem je op z’n tijd ook een kijkje op de werkvloer. Zo hou je feeling met de uitvoering en blijf je betrokken bij je collega’s op locatie.

Hoofdverantwoordelijkheden:

 • Het voorbereiden van de diverse veiligstellingen waarbij je rekening houdt met de continuïteit van de installaties, de geldende veiligheid- en kwaliteitsnormen, wettelijke regelgeving en de impact op de bedrijfsvoering,
 • Het veiligstellen van de verschillende gebouw gebonden en industriële installaties conform het Lock-out, Tag-out, Try-out principe. Hierbij ga je zorgvuldig te werk en zorg je ervoor dat collega’s veilig aan de installaties kunnen werken,
 • Administreren van de diverse LoTo’s in de werkvergunningen en de daarbij behorende systemen,
 • Het onderhouden en aanpassen van de LoTo-plannen en bijbehorende procedures en richtlijnen. Daarnaast zorg je voor duidelijke communicatie over de veranderingen en aanpassingen,
 • Beheren van het diverse LoTo-materieel en verzorgen van uitbreiding of vervanging van het materieel,

Dit bieden wij

 • Een concurrerend salaris, uitstekende arbeidsvoorwaarden en pensioenregeling gebaseerd op de CAO M&T,
 • Uiteraard voorzien we je van een laptop en krijg je een Samsung smartphone met de mogelijkheid tot een upgrade naar een iPhone,
 • Een gezonde balans tussen werk en privé. Je krijgt bij ons 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen, aangevuld met eventuele leeftijdsgebonden adv-dagen.
 • Een breed pakket aan extra voordelen, zoals collectiviteitskortingen op verzekeringen en de mogelijkheid om aankopen met korting te doen bij leveranciers.
 • Wij investeren in jouw ontwikkeling; daar staan we om bekend. Daarom krijg je toegang tot vele online cursussen en opleidingen en bekijken we samen wat jij wilt bijleren en hoe je kunt blijven groeien in jouw vak.
 • Vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid. We geven je de ruimte om op jouw manier bij te dragen aan het beste resultaat.

Vereisten

Dit vragen wij van jou

Je hebt een hart voor (Werktuigbouwkundig)techniek. En gevoel voor processen, planning en uitvoering. Niet precies weten waar je aan toe bent, dat vind jij juist leuk. Zodat je wordt uitgedaagd om te schakelen tussen werkzaamheden die denkwerk en concentratie vereisen en regelactiviteiten waarbij snelheid en overleg cruciaal zijn. Je werkt graag samen met collega’s die van aanpakken, doorpakken en gezelligheid houden. Daarbij communiceer je op prettige, duidelijke en enthousiaste wijze. Je houdt het overzicht, werkt planmatig en gestructureerd met oog voor de daadwerkelijke klantbehoefte en het beste resultaat. Tegelijkertijd kun je er tegen als er een keer iets niet lukt zoals je gepland had.

Verder herken je jezelf hierin:

 • Je hebt mbo 4- of hbo-niveau en een diploma in de richting werktuigbouwkunde,
 • Je hebt minimaal vijf jaar werkervaring in een soortgelijke functie,
 • Je hebt goede kennis van gebouw gebonden werktuigbouwkundige installaties en bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen hierin,
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met installaties in kantoren, fabrieken en/of clean room omgevingen.

Meer informatie

Stuur dan je motivatiebrief en cv vóór 31 december 2021 naar Irene Bosmans – Kuijpers, recruiter regio Zuid, via irene.bosmans@spie-ws.com. Heb je vragen over de vacature of de sollicitatieprocedure? Bel Irene dan via 06 – 15 58 75 89.

of