Skip to content

Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde regioprojecten en aangenomen werk

Nederland, Zuid-Holland, Capelle aan den IJsselBS Zuid-West

Functieomschrijving

Voor een werkvoorbereider bij Worksphere is geen dag hetzelfde, dit komt niet alleen omdat je te maken hebt met verschillende projecten -zoals het meest iconische gebouw van Rotterdam met het beste uitzicht over de Maas-, maar ook door het werk zelf wat afwisselend is! Wij zijn teams aan het uitbreiden en zijn op zoek naar een enthousiaste Werkvoorbereider met een Werktuigbouwkundige achtergrond.

Dit ga je doen

Als werkvoorbereider W binnen Worksphere projecten ben jij een belangrijke schakel binnen het team. De werkzaamheden zijn veelomvattend en divers. Je bent betrokken vanaf de voorbereidingsfase tot en met de oplevering waarbij ook een stukje calculatie aan te pas komt. Geen enkel contract is hetzelfde! Houd je ervan om je aandacht volledig te richten op één of twee uitdagende projecten (b.v. renovatie kantoorgebouw met 18 kantoorlagen met diverse techniekruimten)? of haal jij je energie uit dynamiek en snel kunnen schakelen tussen meerdere kortlopende projecten (tussen de €25k - €150k) bijvoorbeeld het vervangen/aanpassen van een cv/- koelinstallatie? Wij kijken samen met jou wat het beste bij je past en waar jij je uitdaging uit haalt!

Dit bieden wij

Wie bij Worksphere komt werken is verzekerd van:

 • Een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling
 • Arbeidsvoorwaarden op basis van de cao Metaal & Techniek
 • Er is een breed pakket aan extra voordelen zoals gebruik maken van de personeelsvoordeelwinkel, diverse collectiviteitskortingen op bijv. verzekeringen, tankkorting, diverse sportieve en gezonde initiatieven en soms ook Fisc Free mogelijkheden
 • De mogelijkheid om aankopen te doen bij leveranciers met korting
 • Uiteraard voorzien we je van een laptop en krijg je een Samsung smartphone met de mogelijkheid tot een upgrade naar een IPhone
 • We staan er om bekend dat we investeren in jouw ontwikkeling. Zo heb je toegang tot vele online cursussen en bespreken we graag met jou wat jij bij wilt leren en hoe jij je wilt ontwikkelen in je vak.
 • Ben je Young Professional? Dan kun jij je op diverse manieren ontwikkelen. Zo hebben we een jongerennetwerk Scope, Startersprogramma FIT of ontwikkelingsprogramma Young Professionals
 • Ook team-, afdelings-, vestigings- of regio-uitjes zullen niet ontbreken!

Vereisten

Dit vragen wij van jou

 • Je bezit MBO werk- en denkniveau en een relevante afgeronde MBO-opleiding op het gebied van Werktuigbouwkunde
 • Je hebt kennis van en ervaring met het werken met verschillende installaties en systemen
 • Je hebt bij voorkeur al de nodige ervaring opgedaan in het voorbereiden van werk van kortlopende of grotere projecten vanaf €150.000,- tot €1.000.000,-. Maar beschik je nog niet over de juiste ervaring? Wij leren je graag de fijne kneepjes van het vak!
 • Je werkt netjes, planmatig en gestructureerd en je bent enthousiast en leergierig!

Meer informatie

Heb je nog vragen? Geen probleem. Voor vragen over deze functie en/of het team waarin je komt te werken kun je contact opnemen met Chris van Meenen, groepsleider Operations, op tel 06-23513770. Voor vragen over de sollicitatieprocedure je contact opnemen met Sabina Bregten, HR Manager, op tel 06-46281173.

Deze vacature heeft geen sluitingsdatum. Hij sluit zodra hij vervuld is. Neem bij twijfel daarom altijd contact met ons op, dan helpen we je graag verder.

of